1.
ben infp yim süslü. çoğunlukla böyle hissediyorum, en basitinden zamanımın çoğunu kendi kendimle geçirdiğim için çevremden gelen garipsemeler yoruyor.
2.
ben de varım süslü. hep yalnızım ama bu benim seçimim. insanlardan cidden hoşlanamıyorum. hayatımda çok çok önemli bir insan var onunla da şu an fiziksel olarak yan yana değiliz, ama hayatım ona odaklı geçiyor. biliyorum sağlıklı olmayabilir ama beni mutlu eden tek şey onunla konuşmak.
onun dışında, iş yerinde kendimi aşırı rahatsız ve gergin hissediyorum dışarıdan öyle gözükmesem de. insanın çok olduğu ortamda garip hissederim hep.
3.
kendimi her zaman yalnız hissederim tam olarak a2'nin anlattığı gibi. testi az önce çözdüm arabulucu çıktım.
4.
öncelikle hepinize sarılıyorum, nadirliğimizi kucaklayalım ve benimseyelim(benimseyemedi).
gerçekten bir infp sadece başka bir infp anlayabilir sanırım.
5.
Evet, ortamlarin weirdosu gibiyim. Sanki hic bir gruba ait olamiyorum, iyi ya da kotu hep bir disarida kaliyorum gibi geliyor. Cok sosyal de degilim ama genelde boyle oluyor. Sadece cook yakinim insanlarla boyle bir his olmuyor. Ailem, sevgilim ve 2 arkadasimla yani🥲
6.
spesifik bir durumdan bahsedeceğim; örneğin mizah yeteneğimin gerçekten gelişmiş olduğunu düşünüyorum ben de, günlük diyaloglarımdan, kendi kendime yaptığım konuşmalardan (infp yim demiş miydim?), ilgimi çeken komedi medyalarından bunları çıkarabiliyorum iyi kötü, her şeye samimiyetle kolay kolay gülmem mesela, üstten bakışımdan dolayı değil, gerçekten benim ilgimi çekmez ve kolay kolay güldürmez etrafımdaki bana çok yakın olmayan yani çoğu kişinin söylemleri, hoşlandıkları ve hakkında konuştukları zaman, ya da bana içeriği gösterildiği zaman gülmemi bekledikleri şeyler. bundan ötürü çoğu zaman yalandan komik bulmuş gibi yapıyorum, insanların benim hakkımda düşündüklerini de önemsiyorum çünkü, bir yandan çok da insan sevmememe rağmen.
7.
bir yandan da demem o ki kimi zaman kendimizle ve tutumlarımızla da çelişen bir kişilik grubuyuz sanırım. anlaşılması zoruz. bir anlasalar bizi iyiyiz, güzeliz de bence; keşke anlasalar bizi. amaan, anlamazlarsa anlamasınlar..
8.
Ss cunku bu bir spektrum ve aslinda %100 infp degiliz. Sadece o taraf daha baskin oluyor. Ondan boyle bi celiski oluyor gibi.
9.
a6 süslü, aslında bunu 16 değilde 30 kişiliğe kadar genişletebilseler en azından, eminim hepimiz farklı gruplara ayrılırız zaten, köşeli 2-3 sorunun cevabıyla bile değişebilir bu. ama genele vurduğumuzda nokta atışı özelliklerimiz var sanırım infp ye dair, en azından benim öyle. çok spesifik taraflarımı analizlerinde görebiliyorum. iki kategoriye daha ayrılıyormuş yalnız sanırım, onlar hakkında bir fikrim yok araştıracağım.
10.
16 personalitiesten çözüp böyle çıktıysanız gerçekten infp olmama ihtimaliniz yüksek çünkü çoğu kişinin infp ya da infj çıktığı bir site. Ayrıca genel olarak kişilik tipi öğrenmek için test çözmenizi önermem çünkü testler ancak yol gösterici olabilir. Mbti fonksiyonları var cognitive functions diye. Onları araştırabilirsiniz. Ancak o şekilde gerçek kişilik tipinizi bulabilirsiniz. Ki ben hala arada birkaç kişilik arasında kalıyorum çünkü çok karışık bir konu.