ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum 2. sınıfa geçtim erasmus kazandım ama merkezi puanla ogretmenlige geçmek istiyorum erasmus hakkım yanar?

değil mi? bir de sizce boyle bir sey yapmalı miyim suan evime 2 saat bir şehirde okuyorum ogretmenlik icin yatay gecis yapabileceğim şehirler kotu genel olarak hatay sivas elazığ falan ne yapmalıyım kafam çok karışık

1. Tabi ki geç süslü. Öğretmenlikte bu bölüm okuyanlar şuan çok sıkıntıda sen de biliyosundur formasyon kalktı. Başka şeyler gelecek vs deniyo ama ohoo. Bir çok kişi mağdur oldu

7 ağustos 2021 19:18

2. Gecmeyin bence suslu yazik edersiniz ve evet erasmusunuz yanar

7 ağustos 2021 19:19

3. A1 evet orası öyle ama bu bölümde çok fazla şey öğrenip farkli alanlarda da çalışabilirim en kotu ozelde öğretmen olurum diye dusundum bi yandan kotu bir şehire geçersem ya da hiç gecemezsem napicam diye kendimi avutuyorum belki de hiç bilmiyorum tavsiyelere açığım:/

7 ağustos 2021 19:21

4. Ben de bundan korkuyorum suanki üniversitem bolumum elimdeki fırsatlara yazik olur diye

7 ağustos 2021 19:21

5. En kotu ozelde ogretmen olurum.

Ozeller de kollarini acmis bekliyor bi vasifsiz gelse de on k maas versek diye.

Bence gitme. Hem soguk oralar. Dil edebiyat oku. Hatta erasmusa da gitti. Nolur git.

7 ağustos 2021 19:35

6. maalesef ki formasyonsuz özel kolejler de almıyor çünkü mebe bağlılar. anca kenar köşe dil kurslarında haftada 6 gün eşek gibi 3 kuruşa çalışırsınız. ayrıca edebiyat alanından ne gibi farklı alanlara yöneleceksiniz cidden merak ettim?

7 ağustos 2021 19:45

7. Şimdiki aklım olsa ingilizce öğretmenliği okurdum.

7 ağustos 2021 20:09

8. Şu an hangi okuldasınız

7 ağustos 2021 22:25

9. dil edebiyat daha vizyonlu özellikle iyi bir okuldaysanız. taşra şehirlerde okursanız yazık edersiniz.

7 ağustos 2021 23:34

10. A4 teşekkürler varoş günlük rutin şakanı yaptın