ingilizce öğrenmek farz demiştiniz bana taktik verin please?

üniversite öğrencisiyim ve lise düzeyi ingilizceye sahibim. finallerim bitti yazın boş zamanım olacak ama oturup ders videosu izlemek ya da gramer çalışmak istemiyorum yani başlasam da sıkılır iki günde bırakırım biliyorum. eğlenceli hale getirerek nasıl öğrenebilirim? mesela anlaması kolay izlememi onerdiginiz yabancı diziler var mı ya da yabancı kitaplar? önerilere açığım aklınıza ne gelirse :)

1. a2 adın ne nasılsın nerelisin ne iş yapiyosundan fazla sohbet edebileceğimi düşünmüyorum :(

29 mayıs 2024 10:31

2. Lise düzeyi İngilizce ise siz advance yapılara henüz sahip değilsiniz demektir. İlk önce oturun adam gibi grammar bunu çalışırken de vocabulary çalışın. Dizi izleyerek de İngilizce öğrenirsiniz de bunun için belli bir seviyeye getirmek lazım önce kendimizi. B1-B2 gibi.

29 mayıs 2024 10:46

3. A4 benim derdim oturup ingilizce tez yazayım değil ama biraz izlediğimi duyduğumu anlayayim yurt dışına çıkma fırsatım olursa kendimi idare edereyim

Yine de olmaz diyosanız gramer kelime vs nasil çalışayım o konuda önerinilerinize de açığım

29 mayıs 2024 14:13