ingiltere’de 3 aylık dil eğitimi yaklaşık ne kadar tutar ?

merhaba süslüler, 3 aylık okulun yaklaşık 2 bin pound olduğunu hesap edersek, oradaki yeme içme, barınma, ulaşım sizce yaklaşık ne kadar tutar toplamda? belli bir fiyat aralığı çıkıyor ama sizin de deneyiminizin varsa fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim

1. Bir de bölge olarak Londra değil de bournemouth ya da brighton dersek?

14 mayıs 2022 20:49

2. süslüm ingilizce seviyeniz nasıl?

14 mayıs 2022 21:40

3. Süslü b2 çıkmıştı en son. Ama benim asıl isteğim İngiltere'de 3 ay gibi kısa bi süre de olsa orda bulunmuş olmak ama işte o paraya değer mi acaba

14 mayıs 2022 21:43

4. suslu yanında kalacagin biri var mı tek mi gideceksin öylesine? ben de gitmek istiyorum 3 aylık dil okulu 2bini geçiyor masraf olarak. diğerleri de aylık 1000 tutabilir iyi bir yerde kalirsan

14 mayıs 2022 22:35

5. Anonim 3 süslü şu an sadece düşünüyorum yani para işi hallolursa giderim umarım. Sen ne zaman için düşünüyorsun? Bi de hangi bölgeyi daha çok

14 mayıs 2022 22:41

6. para işi tlye çevirince çok fazla malesef aylık genelde 2bin-3 bin diye biliyorum dil okulu. ben arkadasimin yaninda kalabilirim ama yine de çok masraf çıkıyor emin değilim. manchester tarafları gibi düşündüm ben de

14 mayıs 2022 23:27

7. Anladım süslü umarım gidebiliriz, gönlünce olsun

14 mayıs 2022 23:45

8. Konaklama en pahalısı, oda kiralayacaginizi düşünürsek spareroom.com buradan yaşamak isteyeceğiniz şehirlere göre açın önünüze haritayı, bölge bölge bakabilirsiniz.

Ulaşım bir diğer pahalı madde. Londra genel olarak pahalı olsa da en yaygın ulaşım ağı burada. Otobüs 1.60, metro zone'lara ve saatlere göre değişiyor. Seyahat etmek gibi planınız varsa trainline üzerinden tren fiyatlarına bakabilirsiniz. Bu arada şehir dışında vs otobüsler erkenden bitiyor, aklınızda olsun.

Öyle gezeyim tozayim, dışarıda yemeyeyim derseniz market alışverişini maksimum 150 pounda halledersiniz lidldan.

Dusarda yemek pahalı, daha ucuz ve tabi ki çok daha pahalı yerler de bulursunuz ama ortalama kisi basi 20 pound gibi tutar diyebilirim. Londra ve civarında bir pubda bira 6 pound civarı.

15 mayıs 2022 00:15

9. Anonim 4 süslü çoook teşekkür ederim detaylı cevabın için, hepsini dikkate alacağım

15 mayıs 2022 00:25

10. süslüm çok lüks olmayan bir okulla giderseniz okulunuz da 2000-3000 bin pound falan tutmaz. en uygun okul fiyatı aylık en fazla 1500 pound'a çıkabilir şu anki fiyatlar vs bu şekilde. merak ettiğiniz okulların internet sitesine girdiğinizde fiyatlar yazıyor zaten. danışmanlık şirketiyle birlikte gidiyorsanız onlar her şeyi en uygun şekilde hallediyorlar zaten.

ev kısmı en kolay kısmı, okul size yurt seçeneği varsa eğer yurt ve aile evi gibi 2 seçenek sunuyor. aile evi en fazla 800 pound olur. yeme içme olarak da öğününüzü 3-4 pound gibi bir fiyata birkaç çeşit yemek, içecek, tatlı gibi market paketleriyle çıkartabiliyorsunuz ki aile yanında kalırsanız mutfağı kullanma ya da sabah akşam yemek talep etme hakkınız var bunlar için ekstra ücret ödemiyorsunuz.

ulaşım için de sürekli otobüsleri kullanacaksanız kart çıkartmak iyi bir fikir, kart çıkartmazsanız da zorunlu değil bizdeki minibüs sistemi gibi parayı elden de verebiliyorsunuz. kartlar için paketler var, öğrenci vb gibi... size uygun olanı ile ulaşımı da uyguna getirebilirsiniz.

bu linkten brighton için otobüs ulaşım fiyatlarını araştırabilirsiniz:

bournemouth'da akşam her yerin kapandığını barların açıldığını duymuştum. brighton öyle değil, gece gündüz aktif bir şehir ama sakinliğini de koruyor, araştırdığıma göre londra'ya ve birçok ingiltere şehrine göre çok daha güvenli bir şehir.

benim araştırmalarım bu şekilde süslüm ekstra bir sorun varsa sorabilirsin.

15 mayıs 2022 13:29