insanlara burnun estetik mi diye soruyor musunuz ?

ya da estetikli süslüler sorulmasına sinir oluyor musunuz?

1. Ben ozguvensiz olduğum için sorulmasi moralimi bozuyor çünkü istediğim gibi olmadı deformasyonlar var maalesef. :(( inşallah bu huyumu atlatabilirim. Bide bı tayfa var böyle sanki ben yaptiramazmisim gibi takılıyor bazılari ona sinir oluyorum bak kucumsuyolar gibi saç baş dalasim geliyor

30 aralık 2024 23:12

2. onlarin yerine utandigimdan soramıyorum agdjshsjshd ama cok da belli oluyo zaten sormaya gerek kalmiyo %90

30 aralık 2024 23:24

3. Aynı şeyi dudağın dolgu mu yanağın dolgu mu diye sorulmuyor ama burun aşırı soruluyor ben hadsizce buluyorum şahsen kimseye sormuyorum anlasam bile ama ben de sanki gizlediğim bir durum gibi mesela yanındakine ya x'in burnu estetik sanki diye duyacağım şekilde söylendiğinde çok sinir oluyorum direkt bana sorsa bu kadar sinirlenmem. Benim burnum hakkında benim duyacağım şekilde konuşulduğunda çok sinir oluyorum

30 aralık 2024 23:25

4. Anonim 2 niye onların adına utanıyorum dediniz estetik utanılacak bir durum mu? Ya da herkes keyfi mi estetik oldu sanıyorsunuz belki burnu kırıldı? Böyle peşin peşin laflarınızı yemeyin sonra hayat devam ediyor hala

30 aralık 2024 23:26

5. Ben soruyorum beğenirsem doktorunu da sorarım. Bana çok doğal geliyor sormak. Estetik belli olmayan bir şey değil sonuçta.

30 aralık 2024 23:33

6. soruyorum bana da sorulmasına gıcık olmuyorum ay zaten bu niye sorun olsun ki ya, ayıp değil suç değil

30 aralık 2024 23:51

7. Ben rahatsız edici buluyorum. Gereksiz ve sınır aşan bir soru. Estetikse bu bilgiyle napacaksin? 'Hmm belli zaten hıh' falan diyip rahatlayacak mısın? Amacı olmayan bir soru yani. Burnunu yaptırmak istiyorsundur, beğenmiş sormuşsundur o başka.

30 aralık 2024 23:53

8. Bazen çok güzel burunlar oluyo beğeniyorum estetik olup olmadığına uyanamıyorum soruyorum.  ama hıııı belli zaten falan gibi bi tavır takınmıyorum

31 aralık 2024 00:04

9. Hayır. Çok ayıp bence.

31 aralık 2024 00:07

10. Saçma sapan bir soru bu ya hele de çok yakın olmayan birine sorulması falan aşırı saçma bence. Burnum estetik değil kimseye de tutup ay estetik mi falan diye sormuşluğum yok hatta felfeci burunları olup estetik yaptıran tanıdıklarıma bile hiç yorum yapmadım. Bir versiyonu da gözlerin lens mi sorusu. O kadar çok duydum ki artık dalga geçiyorum soranlarla evet lens diye. Ne yapacak ki soran kişi bu bilgiyle anlamıyorum.

31 aralık 2024 00:17