insanlara iltifat etmeyi seven biri misiniz?

bu durumun insanlarin totolarini kaldirdigini düsünüyor musunuz? ben iltifat etmeyi cok seven ve biseyi begendigimde ya da karsidaki insan bir yerini begenmediginde hemen iltifat eden biriyim. gercekten begendigim seylere iltifat ediyorum yani o samimiyetsiz her seyi begenen arkadas modunda degilim. ama bunun insanlarin biraz bir yerini kaldirdigini farketmeye basladim. yani birine iltifat ediyorum ya o insan bi havalara giriyor sanki. kendini otomatikman benden güzel görmeye basliyor. gercekten cogu insanda bunu gözlemledim. sizce bu özelligim beni özgüvensiz falan mi gösteriyor o yüzden mi böyle oluyor? tabi ki ben iltifat edince kendilerini iyi hissetmeleri normal ama demek istedigim kendilerini üstün görme havasina giriyorlar sanki. siz ne düsünüyorsunuz? bu huyumu birakmali miyim :d

1. ben beğendiğimi söylerim. hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım ama karşılaşırsam bırakırım o kişiye demeyin o zaman, içinizde tutun :d ama herkeste aynı şey oluyosa sizle alakalı bir durum da olabilir belki. yanlış anlıyo olabilirsiniz

15 temmuz 2020 20:21

2. yani amerika'da iltifat etmek farz gibi bir şeydir ama türkiye'de götleri kalkıyor orası doğru.

15 temmuz 2020 20:21

3. ya bir de mesela kendimle dalga gecmeyi de seven bir insanim. kendimle ilgili saka yaparim yani. böyle durumlarda karsimdaki insan yine hemen havaya giriyor. atiyorum gözlerim cok büyük, ben bununla ilgili komik bir sey söyledim güldük. karsimdaki insan mesela hemen gözlerinin ne kadar güzel sekilli oldugunu sikistiriyor araya. sanki bu hakki ona ben vermisim gibi hissediyorum o zaman. yapmamali miyim bunu?

15 temmuz 2020 20:26

4. çok severim. sevdiğim insanları yükseltmeye bayılırım. popoları kalkıyorsa da umrumda değil:) benim içimden böyle davranmak geliyor. hayat aslında çok basit, insanlar zorlaştırıyor. beğendiğim bir şeyi de hemen söylerim. insanların kendini iyi hissetmesine sebep oluyorsam ne mutlu

15 temmuz 2020 20:29

5. Ayy ben de böyleyim. Modum yüksekse o gün birilerine iltifat ediyorum mutlu olmaları hoşuma gidiyor. Bölümden bir çocuğa iltifat etmiştim bir gün salak gitmiş birsürü kişiye ona yürüdüğümü anlatmış abuk sabuk şeyler söylemiş benimle ilgili.

15 temmuz 2020 20:38

6. Ben de çok severim iltifat etmeyi ama memleket dangalak kaynıyo afedersiniz iltifatı bile düşünerek ediyorum artık

16 temmuz 2020 01:31