insanlardan izole yaşamayı seviyorum ?

herkesten uzakta ve kimseye yanımda ihtiyaç duymadan yaşıyorum.topluluk ve kalabalığa gerekmedikçe girmiyorum çünkü işim home ofis tarzında. neredeyse telefonum gün içinde hiç çalmıyor ,dışarı çıkacağım zaman tek başıma kahve içmekten veya yemek yemekten zevk alıyorum.ancak annem bunun bir psikolojik sıkıntı olduğunu iddia edip duruyor .siz ne düşünüyorsunuz bu konuda yani ben bu zamana kadar gercekten kafama göre bir arkadaş bulamadım ve sirf arkadaşlık.yapmak için öylesine birileriyle takılmak istemiyorum bu anormal mi ? ( bu arada yaş 25)

1. Ben de böyleyim yaş da aynı sayılır

Ne iş yapıyorsun

14 eylül 2021 16:02

2. Bende senin gibiyim ve benim annem de aynilarini soyluyor. Ama ben bu sekilde mutlu oldugumu biliyorum,mutluysam da sorun yok

14 eylül 2021 16:03

3. Normal- introvert deniyor bu tarz kişiliklere. Ben de öyleyim.

14 eylül 2021 16:09

4. On numara hayat bence sizi rahatsız etmiyorsa bir sıkıntı yok

14 eylül 2021 16:12

5. İntrovert denmiyor bu tip kişilere. İntrovert olmanın direkt asosyal olmakla bağlantısı yok. İntrovert olup sosyal yaşam sürer birçok kişi hatta. İntrovert-extrovert olmak temelde yalnızca enerjiyi nasıl depoladığınla ilgili.

14 eylül 2021 16:13

6. Benim annem bir sey demiyor ama psikologum bu konudan hosnut degil. Psikolojik bir rahatsizlik diye bir sey demedi acikcasi ama bazi yan etkilerini ben de hissediyorum. Izole oldukca sosyallesmem gereken durumlarda tahammulsuzlestigimi farkettim mesela. Eskiden sohbetinden hoslandigim yada en azindan cok rahatsiz olmadigim kisiler su an bana asiri cok konusuyor gibi geliyor. Icimden sus artik diye cigliklar atasim geliyor. Halbuki eskiden de oylelerdi. Ikili iliskiler de gitgide zorlasiyor yani ben yalniz mutluyum diye diye hayatima birini almam da zorlasiyor. Bu halimle mutsuz degilim ama bu durumlar da beni dusunduruyor.

14 eylül 2021 16:46

7. Süslüler belli bir yaşa gelip arkadaşsızsanız inanın bir problem vardır. Evet böyle mutlu olabilirsiniz ama nereye kadar yani? Destek almanızı öneren birileri varsa onları dinleyin bence.

14 eylül 2021 17:59