Benim de instagram hesabım var ama aktif pek kullanmıyorum kırk yılda bir story atarım anca o. Takip ettiğimde 100 kişi falan. arkadaşımın beni tanıştırmak istediği bir çocuk var şu an çocuğun hesabına baktığımda 500-600 takip ve takipçi var, bir sürü de sabitlenmiş story. Ya belki çok normal ama ben aktif kullanmadığımdan mıdır güven vermiyor nedense.
Aynı şeyi sadece erkekler değil kızlar için de düşünüyorum. Bu insanlar genellikle ilgi isteyen, aradığı mutluluğu gündelik çevresinde bulamadığı için daha büyük bir kitleye ulaşmaya çalışan insanlar gibi geliyor bana. Ayrıca şu kesin oluyor birisine mesaj gönderme, nispet yapma vs.amaclari oluyor. Bazen hayatlarına giren insanı bile bunun için kullanıyorlar. Yani ben aşırı önyargılıyim ama düşüncelerim bunlar.
bu çocuk da böyle gayet işinde gücünde bir tip. Arkadaşımın dediğine göre de çok efendi aklı başında biriymiş. Onun takip ve takipçi sayısı arasında pek bir fark yok ama bir insan nasıl 600 kişiyi tanıyıp hepsini takip edebilir ben o kadar kişiyle tanışmamışımdır bile. Hesabı da açık bu arada kızlar. Gönderi pek yok ama sabitlenmiş storyler epey var. Off bilmiyorum ya hiç sevmiyorum şu İnstagram olayını ahahah
Ekşideki bilmem ne yapan kız, bilmem ne giyen kızın asıl amacı falan filan başlıkları açan cinsiyetçi ergenlerden hiçbir farkınız yok.
Ne yapın edin cebin gibi sosyal medya kullanmayan erkek bulunnnnnn
Cebin ne ya gahahahahahha benim gibi olacaktı o