instagram hikayelere görünmeden bakmanın bir yolu var mı?

profili gizli

1. internet kapatılıp bakılıyormuş açınca baktığımı görecek mi?

15 ağustos 2023 16:09

2. Hesabınızda ekliyse eğer, ondan önceki hikayeye bakıyorsunuz, sonra ekranı hafifçe çekereke sola kaydırıyosunuz ama tamamen açmıyosunuz, başka 2 kişinin hikayesinde deneyin, yukarıda birinin hikayesini açın ve sağa ya da sola tutarak yarı kaydırın. Tam göremezsiniz ama yarısını görüp anlarsınız

15 ağustos 2023 17:06

3. A2 ye en faydalı cevap ödülü vs ne varsa verilebilir mi lütfen. Süpersiiiiiinn

15 ağustos 2023 17:13

4. Teşekkürler arkadaşlar. Mecbur kalınca öğreniyor insan 🤣

15 ağustos 2023 17:25

5. aa süper deneyeceğim teşekkürler:)

15 ağustos 2023 17:42

6. Bu arada yeni bi özellik daha öğrendim, merak ettiğiniz kişinin profiline giriyorsunuz, sağ üstte çıkan üç noktaya tıklıyorsunuz, sonra paylaşılan hareketleri gör e basıyorsunuz. Siz onun hangi fotoğrafını beğenmişsiniz, o sizin hangi gibi ikinizin arasındaki etkileşimleri görebilirsiniz.

15 ağustos 2023 17:56

7. A2nin dediğini yapmayın, o 2 yıl önce oluyordu, instagrama gelen güncellemeyle artık yarım kaydırarak bakınca da bakmış sayılıyorsunuz, listede adınız çıkıyor. Arkadaşımla denemiştik oradan biliyorum.

15 ağustos 2023 21:52

8. Şimdi eşim ve kendi hesabım üzerinde denedim. Hayır görünmüyor.

15 ağustos 2023 21:56

9. Yine de deneyin tabii arkadaşınızla benimki güncellenmesiyse bilememem, riske atmak istemiyorsanız deneyin

15 ağustos 2023 21:57

10. instagramı bilgisayarda açıyorsunuz. görünmeden bakmak istediğiniz kişinin solunda veya sağında olan hikayelerden birini seçip açıyorsunuz. görmek istediğiniz kişinin hikayesi de yan tarafta gözüküyor fakat birden fazla hikaye paylaştıysa sadece bir hikayeyi görebilirsiniz. örnek olması için görsel de ekliyorum.

(link: https://hizliresim.com/3cmz8i5 görsel)

16 ağustos 2023 15:42