1. gizli hesap olduğum için*
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
instagramda bildirimleri kapatmış olmama rağmen bildirim gelmeye devam ediyor gelmesini istemiyorum ne yapabilirim?
kızlar merhaba. bu aralar çok sinir olduğum bir konu hakkında yardım istiyorum sizden. instagramdan bildirim almak istemiyorum. bütün bildirim ayarlarını kapattım. fakat ısrarla takip isteği bildirimleri gelmeye devam ediyor. gizli hesap olduğum takip isteğinde bildirim alıyorum ama bu bildirimi almak istemiyorum. ayarlardan kapatmama rağmen bu bildirim hala neden geliyor yardım edin lütfen.
- cevaplar
- şikayet et
2. android mi kullanıyorsunuz iphone mu bilemiyorum ama ben android kullanıcısıyım bende durum şu şekilde oluyor. öncelikle bildirim geldiği zaman üstten kaydırıyorum ve bildirime uzun tıklıyorum bir sayfa açılıyor. orada bütün bildirimleri bloke et diye bir seçenek var orayı açıyorum ve bildirimlerden kurtuluyorum. ama illa ki siz instagram uygulamasındayken kalp kısmında gelen istek bildirimlerini görürsünüz bunu engellemenin yolu yok galiba. ama telefonunuz elinizdeyken bu dediğimi yaparsanız bildirim almayacaksanız.
| cinsiyet: | kadın |
| ten rengi: | beyaz tenli |