instagramda profile bakanlar görülüyor mu? stalkladığım biri tarafından engellendim?
selam süslüler, eski flörtümün yeni sevgilisinin instagram hesabına dün birkaç kez baktım, bugünse engellenmiş olduğumu gördüm. kız beni ne tanıyor, ne instagramımı biliyor. nereden anlamış olabilir?
cevaplar
Abi uygulamalar gösteriyor diyenler var çıldıracağım yahu, sonra keriz.avi yüzünden milletin parasını sömürüp kandırıyorlar.
Göremez süslü göremez. Yanlışlıkla bir şeyi beğenmediysen falan anlayamaz.
8 nisan 2020 21:58
yoo gayet görebilir kankim almıştı böyle bir uygulama kimin girdiği çıktığı görünüyor
8 nisan 2020 21:59
Reports+ app premium da gözüküyor süslü. Ben de bir kaç arkadaşımla test etmiştm.
8 nisan 2020 22:16
arada birilerinin tutması bakanları doğru olduğu anlamına gelmez. instagram datalarını bu şekilde vermez, bu bir suçtur.
8 nisan 2020 22:19
anon 5 sanırım yapmadım ya, yani inşallah yapmamışımdır fkdafnjbgfnj
8 nisan 2020 22:20
ben inanmıyorum böyle uygulamalara ve instagram paylaşmadığı sürece erişmeleri imkansız.
9 nisan 2020 01:00
Süslü ben de inanmıyordum ama reddettigim bir çocuk vardı baya da zaman geçti profili önüme çıkınca öyle bir bakayım dedim çıktım bir de üstüne istek atmaz mı hatta yanlışlıkla begenmisimdir diye tek tek baktım yok premium almış herhalde ben de çok şaşırmıştım