instagramda “sende onu takip et” sorunsalı ???

kızlar selam, sevdiğim normal hayatta görüştüğüm arkadaşım instagramda sende onu takip et olarak gözüküyor. takipten çıkartmadığıma aşırı eminim. bu nasıl olabilir bilginiz var mı acaba? arkadaşlık isteği göndersem aşırı garip olacak sanki takibi bırakmışım tekrar takip ediyorum gibi off

1. o seni çıkarmış işte. var öyle tipler takip edip kendisinden çıkaran.

27 şubat 23:25

2. yanlışlıkla çıkmış olabilirsin ya. onun seni çıkarmadığına eminsen geri followla sonra da durumu açıklayan bi mesaj at

27 şubat 23:26

3. Kızlar çok aktif değilim o yüzden inanın bilmiyorum, tek bildiğim çok nadir instagrama giriyorum yanlışlıkla filan bir durum yok benim tarafımdan ondan eminim yani beni takipten çıkartsa da benim takipçim olmaya devam edebiliyor mu?

27 şubat 23:30

4. En son ne zaman görüştünüz? Sürekli görüşüyorsanız ekleyin ama az görüşüyorsanız bilemedim. Yanlışlıkla da yapmış olabilirsiniz

27 şubat 23:37

5. Aynı işyerinde çalışıyoruz yani arada kahve içeriz sohbet ederiz anlamadım neden böyle olduğunu yarın direkt sorsam mı kızlar? Böyle böyle bir şey fark ettim diye. Ben karşı tarafın çıkartabildiğini bilmiyordum. İnsanlar türlü türlü belki o tarafta benim fark etmediğim bir şey olmuştur.

27 şubat 23:43

6. Bi de şeyi anlamadım bir insanı takipten çıkartmak istiyorsan mesela görmek görüşmek istemezsin, neden görmek ama görünmemek ister insan mesela bir şeye sinir olsam ben görmek izlemek istemem

27 şubat 23:45

7. boşuna kurulmayın ya yakın zamanda instanızı dondurduysanız insta yeni bi algoritma getirdi dondurulmuş hesapları kaldır yapınca karşı taraf tek taraflı takipten çıkmış gibi oluyor yakın zamanda dondurdunuz mu

27 şubat 23:48

8. Benim bi arkadaşım başka bi arkadaşımıza yapmıştı bunu. Kız ne koysa bakıyo arkadaşımızın hikayelerine ama asla foto beğenmez. Kendisinin profil fotoğrafı bile yok, hiç fotoğraf koymaz, kendi hayatı ile ilgili hiçbir şey paylaşmaz ama kim ne koysa bakar hemen, stalker gibi takip eder. Arkadaşım da çıkardı görmesin beni istemiyorum, rahatsız oluyorum dedi. Kendisi birşey paylaşmadığı için onu çıkarmadı. Belki geri eklemez dedi

27 şubat 23:48

9. Hesabı dondurmadım hiç. Cok fazla olmasa da 4-5 yıldır kullanıyorum yani fotoğraf story filan atıyorum arada öyle fotoğrafsız filan da değil ki. İnanın hiç anlamadım biraz da üzüldüm.

27 şubat 23:59

10. Siz olsaydınız ne yapardınız? O da benim gibi çok aktif değil dün story atmıştım ona bakmış mesela. Cok garip oldu o beni görecek ben onu göremeyeceğim

28 şubat 00:03