instagramda takipten çıkaran arkadaş hakkında?

doğru dürüst görüşmeyeli yıllar olmuş, iyi ayrılmadık ama ayrılmadan önce bitmişti zaten arkadaşlığımız.  ona karşı hatalarım oldu sonradan düşününce pişman olup hatalarımı kabul ederek özür dilemiştim kendisinden. o da kabul etmişti özrümü. öyle büyük hatalar değildi, o dönem birkaç arkadaştık ve ben biri tarafından manipüle edilerek ondan uzaklaşmıştım. manipüle eden kişiyle bir dönem kendisinin de arası bozulmuştu kötü sözler söyleyerek arkadaşlıklarını bitirmişlerdi sonra bir şekilde beni takipten çıkaran arkadaşım ondan özür diledi ve barıştılar. onunla hâlâ takipleşiyor, beni çıkarmış. aşırı içim acıdı, ilk gördüğümde kendime kızdım başkasının sözleriyle davranışlarımı yönlendirip ondan uzaklaştığım için ama üstünden çok zaman geçti. ne yapmış olabilirim diye düşünüyorum şu an bulamıyorum çünkü hiç görüşmüyoruz. neden şimdi diye soruyorum. fotoğraflarımı bile görmeye tahammül edemeyecek kadar ne yapmış olabilirim. neden ben diye soruyorum. manipüle eden arkadaşımızdan daha fazla zarar verdiğimi düşünmüyorum ona. geçmişte birlikte eğlenen fotoğraflarımızın olduğu biriyle bu noktaya gelmek bi garip hissettirdi. hayatımın o kısmı hiç yaşanmamış gibi. soru değil aslında içimi dökmek istedim sadece, teşekkürler.

1. Yetişkin insansın Yaz sor ayyyy draam draam draaam

9 mayıs 2022 14:50

2. Yaşını merak ettim süslü, eğer değecek biriyse bence de mesaj atabilirsin yoksa salla gitsin

9 mayıs 2022 14:52

3. Hiç görüşmüyoruz a1 uzun zamandır şimdi neden beni takipten çıkardın ne yaptım yazmak istemem ya içimi döktüm kendi kendime merak ediyorum sadece :) a2 süslü 27 yaşındayım, başka şehirlerde başka hayatlar yaşıyoruz süslü ya öyle düşünüp düşünüp bir süre sonra unutacağım sanırım

9 mayıs 2022 14:59

4. Kadın hiç görüşmediği birinin özel hayatını didik didik görmesini istememiştir olamaz mı?

9 mayıs 2022 15:10

5. Manipule edildim de iyi kilif oldu hatalariniza. Bence oteki kizla gorustu senin, onun hakkinda soylediklerini falan ogrendi, kafasinin tepesi atti sildi seni. Ben de gorusmediklerini cikariyorum. Niye ozelimi gorsunler ki ?

9 mayıs 2022 15:13

6. 400 küsür takipçisi var a4 süslü ya hepsiyle mi görüşüyor ki

Yaşarken anlamıyorsun a5 süslü sonradan düşününce pişman olup özrümü diledim yakın bir ilişkimiz olmadığı için artık başka bir şey yapmadım.

9 mayıs 2022 15:30

7. kötü bir şey söylemedim süslü yüzüne de söylerdim hakkında söylediklerimi

9 mayıs 2022 15:34

8. Hatalarınız olmuş özür dilemişsiniz affetmiş. Sonra yine başkalarının lafına inanıp ondan uzaklaşmışsınız. Bu insan sürekli sizin gitgellerinizi çekmek zorunda değil ki. Bir insanla iyiysen iyisin kötüysen kötüsündür. Ben de çekmem böyle birini süslü kusura bakma.

9 mayıs 2022 15:59

9. Başkalarına uyup uzaklaştım sonra hiç görüşmediğimiz dönemde pişman olup özür diledim ben süslü helalleşmek gibi aslında, özür dileme sonra oldu yani karışık anlatmış olabilirim

9 mayıs 2022 16:18

10. Verdiğim cevaplarda da sürekli kendimi haklı çıkarmaya çalışıyormuşum gibi oldu :) haklılık veya haksızlık değil ya süslüler, her şey halloldu eskide kaldı sürekli olmasa da belki arada hal hatır sorarız eski günleri konuşuruz diye düşünürken birden kaldırılıp atılmak üzdü. Yüz yüze görüşmeden asla öğrenmeyeceğim sebebini de, soru cevabı meşgul ettiğim için özürler.

9 mayıs 2022 16:34