instagramdan erkeğe istek atmak?

süslüler yaklaşık 1.5 sene önce bi akrabamızın düğününde biri ile tanıştım tanışmada akrabamız tanıştırdı hiç bi akrabalık tanıdıklık yok o kişiyle( bulunduğum şehirde çalışıyor o vasıtayla akrabamla tanışmış düğüne davet edilince gelmiş)aradan bu kadar zaman geçti bir anda aklıma düştü çocuğun hesabınıda buldum akrabamda ekli. sizce instagramdan istek atmalı mıyım. erkekler bu konuda ne düşünür çocuk beni hatırlamıyodur bile. ben bu konularda çok pasifim hiç daha önce adım atmadım birine

1. yapma etme demeye geldim.

23 kasım 2023 08:07

2. atmanızda yanlış bir şey yok bence ne olacak, ben de sizinle aynı durumdayım sayılır. birkaç kere gündelik konular hakkında bir şey sorma fırsatı bulduğum birisi vardı az çok muhabbet de etmiştik ama o muhabbetlerden ileriye gitmemiştik. geçen benim de aklıma düştü bir daha yazsam mı diye düşündüm ama bi 3-4 kere zaten konuşma başlatmıştım zaten tekrardan yazmaya çekiniyorum açıkçası. Eğer ilgisini çeksem o konuşmalardan biri ilerlerdi diye düşünüyorum. Bence siz de çok böyle bir şey yok istek atın sonrasını düşünürsünüz. Ayak üstü kendi şeylerimi de anlattım kusura bakmayın wnzmwlmzmw

23 kasım 2023 08:25

3. Neden anonim 1 süslücüm

23 kasım 2023 15:30

4. Anonim 2 süslüm İşte 1.5 sene önce ilk ve son defa karşılaştık 😄 bu arada aynı hastanede çalışıyormuşuz ama hiç karşılaşmadık en azından bi karşılaşsak daha mı iyi olur diye düşünüyordum ama bilemedim de kafam o kadar karışık ki

23 kasım 2023 15:32

5. çünkü çevremdeki erkekler hesaplarını gösterip bak bu kız bana istek attı diye hava atıyorlar.

23 kasım 2023 15:50

6. Beni korkutan konulardan biri de bu aslında a1

23 kasım 2023 15:53

7. yanlış anlaşılmasın bu tipler kankalarım değil. iş ortamındaki erkekler. bir araya geldiklerinde çok saçma sapan muhabbetler dönüyor. aman yanımızda kız var biraz usturuplu konuşalım da demiyorlar. bir de bu istek atan kızları birbirlerine gösterdiklerinde kızları bir süzüyorlar ki. ay iğrenç gerçekten. hiç de dışardan demezsin böyle arızalı tipler olduklarını.

23 kasım 2023 15:56

8. senden hoşlansaydı senin onu bulduğun gibi o da seni bulur istek atardı süslü. Ben atma diyorum.

23 kasım 2023 18:04