instagramdan tanistik sizce haksızlık mi ettim çocuğa ?

bugün biri beni ekledi instagramda yazdi neyse numaramı verdim konustuk falan. bu arada cocuk spor yapiyomus bana kol kasını atti sonra aynadan çekilmiş kemeri açık bokseri gorunen fotosunu atti hahhahh ay çok komik böyle yazincada. bana boyun kaç kilon kaç gibi sorular sordu. sonra ben takıl bırak kafasında degilim dedim o da ben de öyle degilim dedi. bana eski sevgilinle yasanmisligin vardır ama dedi. ben de  bu soruya kızdım açıkcası ilk tanıştığın birine böyle bi soru sorulru mu ya. neyse dedim ki bence sen tam olarak öyle  bi iliski istiyosun ama benden sana öyle bi iliski çıkmaz dedim. bu hayır öyle demek istemedim önyargılarınla konusma sana bunu birinci ağızdan söylüyorum diye inkar etti. ama en sonunda sana böyle yansıttım kendimi özür dilerim derdi. ben de beklentiler farklı sonuç olarak dedim . o da evet farklı teşekkürler sohbet icin dedi ve bitti konusma. sizce haksızlık mi ettim ya çok ısrar ettiğim icin mi farklı dedi acaba

1. Bana kol kasının fotosunu attıdan sonra okuyamadım bi gülme geldi. Yaşlar kaç?

7 aralık 2018 00:54

2. Hahahhahhahshsh ben de çok güldüm ya çok komikti

7 aralık 2018 00:56

3. Eski sevgilinle yaşanmışlığın vardır ama mı? Kustumm sağ eliyle mutluluklar

7 aralık 2018 00:56

4. Haksızlık yapmak ne demek? Azcık yüz bulsa ev boş derdi zaten. Ayrıca Biz böyle 1 saat konuştuğun erkeğin bile arkasından bunu düşünerek yaşamamalıyız arkadaşım.

7 aralık 2018 01:00

5. Kibar bile davranmışsınız yürüsün gitsin abaza daha bismillah hemen eski ilişkinizde yaşananları kurcalaması nasıl bir kafa yani.

7 aralık 2018 01:07

6. Süslüm yapım gereği insanlara sert konusamiyorum ama gereken cevapları ve sınırı koyarak cevap verdim

7 aralık 2018 01:16

7. niyetini göstermek için daha ne demesi lazım?

7 aralık 2018 01:55

8. ya süslü allah aşkına kızma kırılma da takıl bırak kafasında olmayan biri instagram'da yeni tanıdığı birine aynı gün telefon numarasını verip, birbirlerine foto gönderip bu sohbetleri nasıl yapabiliyor? yani cidden böyle başlayan ilişkilerden ciddi bir beklentin oluyor mu ya da karşı tarafın seni ciddiye aldığına gerçekten inanıyor musun?

ay bir de adama giydirmişsiniz o soruyu sormaya nasıl cesaret etti diye :) ilahi süslüler :))

7 aralık 2018 07:20

9. Önce boy kilo sorup fizik analizinde bulunuyor sonra daha önce biriyle birşeyler yaşayıp yaşamadığınızı soruyor. Amacı net olarak belli değil mi?

7 aralık 2018 12:44

10. Çevrenizde sosyal medyadan tanismis çiftler yok mu?

7 aralık 2018 12:56