internet alışverişlerinde yanlışlıkla fazla ürün gönderdiklerinde ne yapıyorsunuz?

polo yanlışıkla bir gömlek daha göndermiş iade edelim dedik şubeye bırakmamızı istediler uzak dedik ücretini ödeyelim dedik bir hırsız muamelesi yapmadıkları kaldı ücreti yatırıyoruz dekont istiyorlar kırk kere arayıp. bu olaydan sonra aradığıma pişman oldum. acaba böyle durumlarda çalışanların zor durumda kalması ya da maaşlarından kesme gibi bir durum oluyor mu? olmuyorsa bir daha hiç uğraşmak içimden gelmeyecek çünkü.

1. Süslü ben de aynısını bikaç farklı şekilde yaşadım.  bi kere Zara durduk yere ürün gönderdi uğraştım.  beni kırk kere farklı birimlerle telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldım. Cehennemin dibindek kargo firmasına gittim vs.

Bir kere de alışveriş yaptığım bir butik benim ürünüm yerine çok daha fazla miktarda olan,  başka şehirden birisinin kargosunu bana ulaştırdı nası oldu bilmiyorum.  Ben firmaya bi türlü ulaşamayınca salak gibi ne yaptım  biliyo musun kadını aradım:d kadın bana öyle bi hırsız muamelesi yaptı ki darlaya darlaya öldürdü. benimle emir

Kipiyle falan konuşmuştu azarlayarak şok olmuştum. Bir kere de kucuk bir kozmetik işletmesi aynı ürünü iki kez kargoladı ama onlar ürünü evden aldırdı yormadılar beni.çok sinir bozucu bi şey bi daha başıma gelse uğraşmam ihtiyacı olana bağışlarım doğrusu bu mu bilmiyorum ama pişman ediyorlar insanı. Bizim suçumuz sanki valla sinirlendim hatırlayınca

13 kasım 2023 19:00

2. Şaka gibi ya. Hatayı yapan kendileri. Siz insanlık edip geri gönderelim parasını ödeyelim diyorsunuz bir ton uğraştırıyorlar. Ayrıca siz bir gömlek parası daha ödemek zorunda değildiniz. Sonuçta 1 gömlek siparişi vermişsiniz ama onların hatası yüzünden diğer gömleği de satın almak zorunda kalmışsınız. Keşke aynen bu şekilde söyleseydiniz. Sizin hatanızı biz telafi etmeye çalıştığımız halde hırsız muamelesi görüyoruz bu nasıl profesyonellik deseydiniz. Bazen işletmeler iyilikten anlamıyor çünkü.

13 kasım 2023 19:20

3. geçen sene bir vintage satıcısından vintage bir yüzük aldım. sonra almaktan vazgeçtim satıcıyla iletişime geçerek siparişi iptal ettim. ama satıcı yine de kargolamış. birkaç hafta satıcının iletişime geçmesini bekledim çünkü hani yüzük tekti öyle seri üretim bir şey değildi hatayı fark eder diye düşünmüştüm. kimse benimle temasa geçmeyince ben de kullandım :d

13 kasım 2023 19:29

4. Küçük bir markadan küpe almıştım. Yanlışlıkla kolye göndermişler. İletişime geçtim. Kod gönderdiler. Kargo firmasına gittim iade ettim. Sonra küpeyi yolladılar. Bir sorun yaşamadım. Bir kez de apple watch'um için kordon almıştım. Onlar da yanlış renk göndermişler. Bu sefer eve kurye geldi iade aldılar. İstediğim rengi gönderdiler.

13 kasım 2023 19:30

5. Ben eticaret yapıyorum. Yoğun dönemlerde karışıklık olabilir bu normal, bunun için çalışandan kesmem. eğer devamlı ve çok sık yaptığı bir hataysa durumu değerlendiririm. Fazla giden ürünlerde sizin kısmetinizmiş güle güle kullanın diyorum.

Birinde dilenci değilim birini gönder aldır istemiyorum diyen oldu.

Başka birinde haram mal parasını göndermek istiyorum diyene ben helal ettim gerek yok dedim diye trendyola şikayet etmiş ve puana bir verip beni harama soktular yazmıştı.

Daha bu hafta birine aldığı kazağın (bej) aynı beden başka rengini (nar çiçeği) de göndermişiz ekstra. Orospu rengi gönderip ne demek istedin sana dava açacağım trendyol'dan attıracağım dedi.

Herkes tabi ki böyle değil ama ülkede hem alıcı hem satıcı tarafında manyak çok.

13 kasım 2023 19:31

6. Yazin purest ben bi tane almama ragmen iki tane tonik gonderdi hic sesimi cikarmadim calmadim sonucta bana ne

13 kasım 2023 20:20

7. Hiç lafını etmeyin keyfinize bakın. Sizi ararlarsa da duruma o zaman bakılır. Ters yaparlarsa ben hediye diye düşünüp kullandım bir sıkıntınız varsa bağımsız mahkemeler orada kolay gelsin diyip kapatın telefonu. Hele de küçük esnaf değilse hiç oralı dahi olmayın. Bir gömlekle kimse batmaz merak etmeyin.

13 kasım 2023 20:28

8. a5 kahkaha attım okurken ya. manyaklık bir çeşit değil cidden çeşit çeşit

13 kasım 2023 20:35

9. Ya markalara zaten üzülmüyorum da sırf çalışanlar sıkıntıya girer mi diye huzursuz oldum. Bir de acaba fark etseler isterler mi o durumda fa yerin dibine girerdim.

13 kasım 2023 22:18

10. Ben bir kez böyle bir şey yasadım. Haber verdim. O arada cehennemin dibindeki kargoya gidip de vermeye ugrasamadim acikcasi. Bilgilendirdim kendileri kargo firmasını yönlendirip aldırır diye bekledim gelen giden olmadı. Bu arada ürünü de kullanmadım hala kilerde duruyor bayağı bir süre geçti.

A1 yasadigin olaya çok sinirlendim ben olsam asla geri göndermeye falan ugrasmazdim o konuşma üzerine. Hırsızlık bir durum yok göndermeseymis, işini düzgün yapsaymis bir de üzerine azarlıyor terbiyesiz kendisi ugrassaydi.

A5 memlekette ne çeşit insanlar var ya ona da güldüm yani. Orospu rengi nedir ahsk manyaga bak.

13 kasım 2023 22:30