internette tanışıp bir süre konuşup sonra buluştuğunuz ilişkiler?

anlatabildim mi bilmiyorum ama internette tanışıp sonradan yüz yüze geldiğiniz ilişkileriniz oldu mu? nasıldı? devam mı etti yoksa soğudunuz mu?

1. Son 5 yıldır iletişim kurduğum erkeklerin neredeyse hepsiyle internet üzerinden tanıştım. Organik olarak arkadaş vs çevre sayesinde datee çıktığım insan sayısı çok çok az. Birisiyle uzun ve ciddi bir ilişkim bile oldu ki kendisiyle 2. Buluşmaya can sıkıntısından gitmiş ilk buluşmada " salak bu ya" demiştim. (Ayrılırken de aynı fikirdeydim ama 1 sene çok mutlu olduğum bir ilişkiydi) genellikle malesef seks amaçlı olduğunu hissediyorum ya da etkilenmiyorum. Beğenemiyorum, kendimi zorlayıp 2. 3. Görüşmeye gitsem de arkası gelmiyor.

3 nisan 2021 15:21

2. 20 yıldır internet kullanırım, hic olmadı çok saçma bence

3 nisan 2021 15:21

3. benim oldu bir oyunda tanıştım, daha sonra bir şekilde muhabbet etmeye başladık. bir o kadar da sarıyordu muhabbeti, 2 hafta sonra da buluşmaya karar verdik. ona göre muhteşemdi ama ben bir dahaki buluşmalara asla ilk gittiğim zamanki heyecanla gidemedim. uyuşmadığımızı hissediyordum ama zamanla alışırım diye düşündüm çünkü ilk ilişkimdi ve sevildiğimi hissediyodum. zamanla düzelmediğini fark ettim, sözde ölüp bittiği ilişkimizden 2 ay sonra farklı biriyle çıkmaya başladı ve sonra öğrendim ki eski sevgililerinin konusu açıldığında benden bahsetmemiş bile... en son ilişkim seneler önce oldu demiş. bayağı üzülmüştüm ama zamanla geçti tabii

ama bildiğim çok mutlu olan hatta evlenmeyi düşünen tanıdıklarım var. bu biraz da şans bence...

3 nisan 2021 15:23

4. bugüne kadar olan tüm ilişkilerim internet üzerinden tanıştığım kişilerleydi. gerçek hayatta insan beğenemiyorum, ne bileyim, çok gözlemlerim ve direkt hoşuma gitmeyen bir şey çarpar gözüme. bu sebeple internet ortamında her şeyini göremediğim bir birey daha çok şansa sahip olur benim nezdimde. o hoşuma gitmeyecek özelliklerini öğrenip bulana kadar ilerler tanışma evresi, sonunda da bir süre konuşmuşluğun verdiği bir bağlanma duygusuyla hemen vazgeçemem. dış görünüş çok önemli olduğundan her zaman bir miktar ortanın üstünde çekici kişilerle çıktım ayrıca. en uzunu 2.5 sene, en kısası 2 hafta olmak üzere 4 ilişki yaşadım. çok ters ve sıkıntılı tipler de oldu ve kendimi korumak amacıyla arama mesafe koyup ayrıldım. dikkatli ve akıllı davranmak lazım çünkü başta da bahsettiğim üzere internetten birini hemen her şeyiyle tanıyamıyorsunuz ve insanlar kendilerini istedikleri şekilde portrey ediyorlar, olan biteni anlamanız zaman alır ve kendinizi bir karmaşanın içinde bulabilirsiniz sonunda.

3 nisan 2021 15:26

5. Yasim 30+ arkadaslarim arasinda dating appten evlilige yol alanlar oldu. Bu iliskilerdeki en onemli ortak nokta ciftin erkek bireylerinin gunluk hayatta da normal tipler olmalari. Arizalar internette de ariza gercek hayatta da. Ilk saga atmada are you seks seviyesi ile giris yapandan zaten gercek hayatta da bir bok olmuyor.

3 nisan 2021 15:34

6. Kötüydü be.

Efendi bir adam gibi davranıp meğer benim gibi 3 kişiyi birden parmağında oynatıyormuş.

3 nisan 2021 18:01

7. benim oldu. geçens ene aralık ayında instagramdan tanıstık bir süre mesajlastık baktık ortak noktalarımız var sohbetimiz güzel telefondan da konusmaya basladık ikimizde baska sehirlderdeyiz bu arada birbirimize otobüsle 7 saat mesafemiz var. işinde gücünde birisi. 1 ay kadar konustuk daha sonra ben onun sehrine yakın bir yere gittim bir arkadasımın yanına gitmişken bir çılgınlık yapıp onada ugramak istedim bir gece kalır ertesi gün evime dönerim diye düşünüyordum. hatta rahatsız olursam gece bile otobüse atlayıp dönerim diye gittim. giderken tereddütteydim vazmı geçsem acaba diye cok düşündüm ama içimden bir ses git diyordu sanki. otobüste giderkende cok garip hissettim kendimi değişik bir duyduydu. otobüsten indim beni almaya gelmişti çok içten bir gülüşü vardı hoşgeldin dedi yanaktan öptük birbirimizi arabada eve giderken sohbet edip güldük güzel geçeceğini hisseettim. eve gittik aç mısın diye sordu ve yiyecek birşeyler söyledi. birer kadeh şarap içtik o kadar cok konustuk ki birbirimize çocukluğumuza kadar anlattık güldük eğlendik konusmaktan çenem düştü :) o gece hiç bitmesin istedim resmen. saat cok geç olmustu artık uyuyalım dedik bana istersen yatağımda uyuyabilirsin yada buraya koltuga yatak yapabilirim dedi. kibardı bu konudada fazlasıyla. asla ısrar edicek bir tip değildi. içimden geldiği için ben senin yanında uyuyabilirim içeride dedim oda tamam dedi. Gidip uyuduk hiç temas etmedik :) bir yandan garip geliyordu bir yandanda cok hosuma gitti bu hareketi :D neyse ertesi gün için işten izin almıs ben geleceğim diye. sabah doğada güzel bir yere kahvaltı yapmaya gittik ilk defa gittiğim bir sehir oldugu için beni gezdirdi o gün dönmeyi hiç aklımdan geçirmedim. ertesi gün işe gitti ben evde tektim dısarı çıkıp sahilde gezdim sehri keşfettim akşamda alışveriş yapıp güzl bir yemek hazırladım eve gelince cok mutlu oldu. hersey harika gidiyordu geleli neredeyse 6 gün olmustu artık dönmem gerekiyordu ama hiç bırakıp gidesim yoktu. 5. gün olmustu ve sadece öpüşmüştük. 7. gün birlikte olduk. rüya gibi bir seyin içindeydim. arkadaslarıyla tanıstım iş yerine gittim. dısarıdada cok güzel seyler yaptık ates yaktık balık tuttuk. 9.gün olmustu artık dönmeliydim. o gitmemi hiç istemiyordu ama dönmem gerektiğini biiyordum. 10. gün gitme vakti gelmişti gece otobüsüm vardı oda bende cok mutsuzduk beni yolcu ederken oda bende ağladık. resmen bi anda 10 günde hayatım allak bullak olmustu. Belkide onu birdaha hiç göremeyecektim belki buraya bir daha hiç gelmeyecektim hayat ne gösterir bilmiyordum. giderken hayatını nasıl istiyosa öyle yasamasını söyledim çünkü bize dair birsey konusmamıstık ama ikimizde aşık olmustuk. 10 günüdr birbirimizi tanıyorduk ve kafamız allak bullak olmustu. ben evime döndüm oda tek basına o evde ki hayatına. konusmaya devam ettik ve hep tekrar görüşeceğimiz günün hayalini kurduk tekrar birlikte yemek yaptığımız eğlendiğimiz beraber uyuduğumuz.. ikimizde etkisinden çıkamadık o 10 günün. 1 ay sonra tekrar görüştük 1-2 ay sonra tekrar derken suan 1 bucuk sene oldu bu süre zarfında o benim ailemle ve ben onun ailesiyle tanıstım :) uzak mesafe zor bazen 3 ay görüşemediğimiz zamanlar oluyor ama beklemeye değer. nasip olursa bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz evlilik yolundayız. öylesine ne kaybederim ki diye cıktıgım bu yolda hayat arkadasımı buldum cok güzel bir aşk kazandım hiç umudumda yoktu üstelik :) herşey bir anda oldu ve iyi ki diyorum iyi ki çıkmışım o yola..

Aşk hiç beklemediğiniz anda karşınıza çıkabilir umudunuzu kaybetmeyin.

Tolstoy der ki ; “tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: ya bir insan bir yolculuğa çıkar,

ya da şehre bir yabancı gelir..”

not: (merak edenler için yaşlar ben 27 o 29)

3 nisan 2021 20:57

8. ben görünce şoke oldum. üç saniye falan yüzüne bakakaldım adam bana merhaba derken:d fotoğrafta 7/10sa gerçekte 11/10 falandı. sonra atladım boynuna :d ilk buluşmada seviştik zaten:d 7-8 ay konuşup buluşmuştuk, başka ülkedeydi o. 1,5 sene ilişki yaşadık sonra uzun mesafe ilişkisi ve corona gibi ciddi sebeplerle ayrıldık:d tadı damağımdadır hala hahahaha

3 nisan 2021 20:59

9. (yazar: anomim 7) yaa çok güzel olmuş süslü <3 okurken rüya gibi geldi umarım çok mutlu bir hayatınız olur

3 nisan 2021 21:11

10. Ay a7 ne güzel bi hikaye bu hep mutlu olun <3.

Soruya gelirsem ben hiç doğru düzgün tiplere rastlamadım malesef. Çoğunun amacı cinsellik oluyor. Benimkiler hiç devam etmedi.

4 nisan 2021 03:12