internetten pantolon alacağım, addax'ın ölçüleri nasıl ?

süslüler merhaba, addaxtan mom jean almayı düşünüyorum ama pantolon bedenlerinden pek anlamıyorum. bel 65, kalça 94, basen 102, basenim geniş olduğu için pantolonlar genelde belime bol oluyor :( addax'ın ölçüleri nasıl oluyor, kaç beden almalıyım yardımcı olabilirseniz çok sevirim

1. Ben tam bedenimi alıyordum, büyük ya da küçük olmuyordu. İnternetten addax alacaksanız tavsiye etmem bu arada. Şansa çok kaliteli de çıkabiliyor ürünleri çok kötü de olabiliyor. Ben mağazasından alıyorum sadece.

13 eylül 2019 23:23

2. 26 beden kot aldım, 34 beden giyiyorum normalde (xs) ama gelen ürüne çocuk girebilir ancak o kadar diyeyim. 26 beden üründe de 32 yazıyordu zaten o şekilde yapmışlar. Bir iki beden büyük almak gerek

13 eylül 2019 23:30

3. Bu arada verdiğiniz ölçülere göre 38 bedensiniz sanırım addaxta 30 falan alın mümkünse kot bedeninde çübkü çok dar dediğim gibi

13 eylül 2019 23:31

4. Canım ben alma derim, 3-4 gün önce çok beğenip siyah bir jean aldım addaxtan, bi giydim dizi ve poposu kalıcı olarak çıktı yıkamakla toplanmıyor , rengi de aktı. Resmen tek giyimlikmiş :d

14 eylül 2019 02:14

5. merhaba ben de almayın demeye gelmiştim. 2. giymemde diz yaptı yıkadıkça bollaştı. şort yaptırıp giydim boşa gitmesin diye.

14 eylül 2019 02:16

6. Lcwnin pantolonları çok daha iyi demeye geldim. Hatta biraz daha para koyarım üstüne dersen colinse bak süslü.

14 eylül 2019 15:10

7. Alma cevapları gelmeden önce sipariş verdim maalesef.

Benim de lcwden aldığım pantolonlar 1-2 giymede aşırı bollaştı şans herhalde biraz da. Umarım pişman olmam :(

teşekkürler cevaplar için

14 eylül 2019 17:29