ipek kirpik mi kirpik lifting mi sizce?

kızlar kirpiklerim yoğun değil, kıvrık da değil düz. kirpik lifting mi ipek kirpik mi yaptırmalıyım? herhangi birini yaptıran var mı, memnun kaldığınız yerleri de yazar mısınız? <3

1. çok uzun da değil çok kısa da değil ama dediğiniz doğru, sanırım gözümde ağırlık olmasına ben de alışamam.

29 mart 2019 15:54

2. İpek kirpik kirpikleri çok döküyormuş lifting daha iyi bence

29 mart 2019 16:10

3. farklı dönemlerde ikisini de yaptırdım, ipek kirpik görüntü olarak çok daha etkili, takma kirpik görüntüsü veriyor ancak süreklilik isteyen bir işlem. ipek kirpikler döküldükçe uzunlu kısalı çirkin bir görüntü oluyor maalesef, önermiyorum. kirpik liftingi iki kez yaptırdım, kirpiklerime bir zararı olmadı. benim açık renk, düz, kısa ve seyrek kirpiklerim var. dolayısıyla lifting yaptırınca rimel sürmeme gerek kalmadı diyemiyorum ancak kirpik kıvırıcıya gerek kalmadan tek kat maskarayla bile güzel görünen kirpiklerim oldu, makyaj sürem azaldı. tırnak butikte 250 tl’ye yaptırmıştım, 1 ayda etkisi geçiyor. her ay 250 tl vermeyi bütçem kaldırmadığı için devam etmiyorum ancak param olsa yine yaptırırdım.

29 mart 2019 16:57

4. bana da bir yer 150 tl fiyat verdi çok ucuz geldi, tereddüt ettim açıkçası iki haftada geçen bişey mi yapıyolar acaba

29 mart 2019 17:09