iphone 7 şarj sorunu süslüler?

süslüler ilk defa apple ürünü kullanıyorum. sanki şarj konusunda zayıf gibi. her gün şarja koyuyorum. gerçi diziyi bile telden izleyen bi insanım ama genel olarak şarj sorunu var mı iphone 7lerin

1. iPhone 5ten 7plus a geçtim yeni.. Önceden 5i günde iki kere şarj ediyordum plus günde 1 temiz mis gibi.. 24 saat dayanıyor 1gunden kastım.7 serisinde herkes sorunun çözüldüğünü düşünüyor aslında.. Günde bir şarj çok normal ?

26 ağustos 2017 19:28

2. Eski telefonum köpek gibiydi resmen sanirim onunla kıyaslıyorum. Aslında korkutmuştu beni ama çok teşekkür ederim. Kullandıkça şarjının eskimedi gibi bi durum olmaz di mi daha çok yeni ve sürekli elimde öyle diyeyim

26 ağustos 2017 19:31

3. Eskimesi*

26 ağustos 2017 19:33

4. Eskidikçe dayanma süresinin azalması size bağlı, telefona iyi bakmak lazım . İyi bakmaktan kastım zırt

Pırt %30 da %40ta aman %100 olsun diye şarja takmayın. Bana elektronik mühendisi bir arkadasım şöyle bi yöntem söylemişti; %10-15 gibi şarja takıp %95 civarına kadar şarj etmek ve arada sırada %100 olmasına izin vermek de gerekiyormuş. Ben memnun kaldım ipadimde bu yöntemden, iPhone 5im içinse çok geçti:( yeni telefonumla da aynısını yapıyorum.

26 ağustos 2017 19:42

5. Çok teşekkür ederim süslü o kadar faydalı oldu ki yazdıklarınız

26 ağustos 2017 19:45

6. sasirdim iphonela sarj problemi yasamaniza ben asus zenfone telefonumdan sonra buna gecince performansina hayran kaldim cunku. %80den sonra guc tasarrufu modunu acarak her gun gece 11 12ye kadar aktif kullaniyorum aleti ve en son %20ye anca dusmus oluyor. oyun oynamiyorum ama klasik internet gezinmesi,  youtube ve mesajlasma uygulamalarindayim. cevremdeki kullanicilarin da sikintisi yok bu konuda belki telefonunuzda bi problem olabilir.

26 ağustos 2017 20:36