iphone için hangi marka şarj aleti kullanıyorsunuz süslüler?

orjinal şarj çok pahalı.. kablosu ve adaptörüyle 400 tlyi geçiyor. ttec kablo kullanıyorum ben ama 2 ayda bir bozuluyor. acaba ttec'i kendi aadaptörünü alıp kullansam bozulmaz mı ? benim gibi sorun yaşayan var mı? bu şarj cihazına ne kadar paralar döktüğümü anlatamam.

1. Orjinal şarj alarak bu ödediğiniz paralardan daha az zarar edersiniz emin olun. Düzgün kullanıldığı takdirde 3 4 yıl götürüyor apple. Ben şuan 5 yıldır aynı adaptörü ve 2 yıldır da aynı sarj kablosunu kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. En azından bir kere o parayı verip uzun ömürlü kullanıyorum ve bataryamı da mahvetmiyor.

13 kasım 2020 14:05

2. ben 8+ kullanıyorum ve orijinal olmayan kablo kullandığım zaman şarjım gün sonunu görmeden bitiyor süslü sende böyle bir sorun oluyor mu orijinal kablom da şuan tel tel olmuş durumda son demlerini yaşıyor soruyu takipteyim

13 kasım 2020 14:06

3. valla en son 1 yıl önce orjinal kablo aldım süslü ve 7 ayda bozuldu o da beni götürmüyor yani maalesef. ve 400 tl şu an bir kablo için çok öcü bir rakam valla vermem. (yazar: anonim1)

13 kasım 2020 14:17

4. kusura bakma ama fakir zihniyeti ile hareket ederek zarar etmişsin ve hala ucuz ürün almak için kasıyorsun. git orjinalini al ve rahat rahat kullan. telefona o kadar parayı verebiliyorsun çünkü statü sembolü, başkalarına hava vs. ama iş şarj aletine gelince para yok neden? çünkü şarj aletiyle hava atamazsın dimi.

13 kasım 2020 14:17

5. (yazar: anonim2) evet orjinal olmayan kablo markasız ve dandikse özellikle adaptörü batarya sağlığını tüketiyor. ben bataryamı yeni değiştirdim bu yüzden kaliteli kablo arayışına girdim ama bataryamı değiştirmeye 370 vermişken kabloya 400 çok saçma geldi açıkçası. o yüzden kaliteli kablo önerisi istemiştim süslülerden..

13 kasım 2020 14:18

6. Kablo apple da 400 değil 200 lira şuan.

13 kasım 2020 14:19

7. (yazar: anonim3) sen neyin kafasını yaşıyorsun ahahahah bu nasıl bir bakış açısı gülmekten karnıma ağrı girdi sende gül inş. ben telefonu alalı 4 sene oldu bursumla almıştım açıkçası 7 kullanıyorum. ve genelde böyle şeylere para harcamak yerine biriktirip o parayla yurtdışını geziyorum. (oradan zart zurt her şeye atlamanla olmuyor tatlım :( , önyargı vizyonsuzluktur..)

bataryamı yeni değiştirdim bayağıdır sağlığı 50 altındaydı haliyle kaç sene oldu. 370 ona verdim ve orjinal şarj kullanan kardeşiminde bataryası hemen hemen benimle aynı sağlığa düştü (%62) yani çokta orjinalin bir kıllığı yok. Ben buna fakir zihniyeti değilde aklımı kullanmak diyorum. Zaten telefonum 5. senesini dolduruyor ölü yatırım mı yapayım telefona yani Allah aşkına. sen yaparsan da o senin düşüncen. ama telefonun hava atılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. haftada 3 kitap bitiriyorum ama çok istersen sana bunla hava atabilirim :DDD

13 kasım 2020 14:23

8. (yazar: anonim1) kablo ve adaptör 400 yazdım zaten ? sadece kablo kullanıp orjinal olmayan adaptörün bir anlamı yok demişti apple yetkilisi. :))) hooğğğff

13 kasım 2020 14:24

9. düzgün kullanmamışsın demek ki orjinal şarj aleti kullanıyorum 3 senedir hiç bozulmadı, telefon şarjdayken oynamamak şarj ucunu eğip bükmemek gerekiyor. çakma kullanmak telefonun uzun ömürlü olmasını engeller, sadece kabloyu değil telefonunu da içten içe bozar. yine de çakma kullanacağım dersen ttec markasından daha iyi alternatif bulman zor.

13 kasım 2020 14:42

10. Arkadaşlar ben zaten orjinal almayacağım için marka istedim sizlerden. Söylediklerinizin farkındayım ve biliyorum. Zaten seneye yurtdışında olacağım eğer çökerse bir kılçık olursa kazandığım parayı biriktirip yenisini alırım. Oradaki ucuz şeylere burada 5-10 katını vermek istemiyorum sadece ve idarelik bir marka önerisi istemiştim. Marka istemesem ya da orjinal kullanacak olsaaam zaten soru başlığı oluşturmazdım süslüler . 5 senesi olacak telefonum zaten çökse n'olur çökmese ne olur.

13 kasım 2020 14:49