iphone taksitli alma taktiği??????

süslüler mesela trendyol cüzdana yüklesem kredi kartımdan parayı, sonra bankanın mobil uygulamasına girince o meblanın yanında ‘taksitlendir’ yazar mı sizce?

1. En fazla ihtiyaç kredisi çekerseniz 12-24 kaç taksiyle istiyorsanız ödersiniz gider o parayla iPhone alırsınız onun dışında direk telefonu satın alırken 3ten fazla taksit yaptıramazsınız bddk kuralları gereği. Cüzdana da bildiğim kadarıyla o kadar büyük bi meblağ yatıramazsınız max 10,000 tl trendyol diye biliyorm

16 şubat 2022 12:09

2. kredi çekip al taksiti az olursa faizide az olur

16 şubat 2022 14:50

3. Süslü apple sitesinden finansbank kredi kartla aldık tek çekim. Dokuza kadar taksit sundu sonradan uygulama üzerinden üçe böldürdüm ben de. Tüm kartlarda oluyor mu bilmiyorum babamınkiyle aldık fix card diye geçiyor.

16 şubat 2022 16:32

4. Sadece telefon değildi ama yanında aksesuarlar vs de vardı direkt telefon gözükmediği için belki onunla alakalıdır taksit çıkması orasını bilmiyorum

16 şubat 2022 16:34

5. Suslucum faiz ne kadar biniyordu 9 taksitte çok farkediyor mu

16 şubat 2022 16:37

6. Süslü dokuzu bilmiyorum da üç taksitte 15 bin için 600 civarıydı

16 şubat 2022 18:31

7. Süslü kredi kartları mobil uygulamalarında kampanya oluyor bazen. Ben iphone aldığımda elektroniğe faizsiz 3 taksit vardı o kampanya ile aldım. Vakıfbank kullanıyorum.

16 şubat 2022 22:00

8. İphone 13 pro'yu 8 taksit yaptırdım. Garanti kredi kartıyla (shop and fly business) bonus flaş kampanyası vardı faizsiz  4 taksit yapıyordu(çekim yapıldıktan sonra) sonra ekstra 4 taksit yaptırdım uygulama üzerinden 800 tl farkla.

17 şubat 2022 02:27

9. Hepsiburada'da akbank sıfır faizli, üç taksitli alışveriş kredisi veriyodu