iranlı erkekler nasıl? türklerden daha mı iyi daha mı kötü kadına bakış olarak?

deneyimi olan?

1. Uzak dur ya kafası atıcak 40 kırbaç cezası yiycen

21 şubat 2023 20:43

2. Civik mudurum afedersin. Cogu dogu toplumu gibi kadin gorunce basi kici ayri oynayan tipler. Bir tane cok kafa dengi iranli tanidim simdiye kadar o da kanada'da dogmus buyumus iran kulturunden uzak bir tipti. Turkleri de pek sevmezler bu arada kucumserler kendileri ne bokumsa.

21 şubat 2023 20:48

3. türk erkekleri 100 kötüyse iranlı erkekler 1000000 kadar kötüdür. yani şu ortadoğu erkeklerden kurtulmaya çalışırken sen gidip daha da ortadoğulusunu isteyemezsin.

21 şubat 2023 20:51

4. iran'dan yeni geldiyse kötü :) romantik ya da cinsel bir tecrübem yok ama iranlı bir ev arkadaşım olmuştu o dönem çok fazla iran'dan yeni gelmiş/uzun süredir türkiye'de yaşayan insan tanıdım. eğer türkiye'de daha açık görüşlü bir hayat yaşıyor ve uzun süredir buradaysa yeni gelenlere göre daha düzgün oluyorlar

21 şubat 2023 21:20

5. İlyada akdoğanın sevgilisi.......

21 şubat 2023 22:03

6. Anonim 4 ve anonim 7 teşekkürler.

21 şubat 2023 22:13

7. Benim iranli sevgilim vardi ve hic yukarida sayilanlar gibi degildi :) benden daha rahat yasiyordu hatta

22 şubat 2023 05:50

8. kısmetse olur adnan iran göçmeniydi ordan pay biç ksjdhfhsdkhkjf

22 şubat 2023 10:59

9. Anonim 13 çok teşekkürler. Ben de eğitimli, kültürlü bir iranlı için sormuştum. Buraya yanıt yazanların iran'ın tarihi hakkında bile bir bilgisi olduğunu düşünmüyorum, sanki afganlardan bahsediyoruz.

22 şubat 2023 22:20