isana beauty drops niacinamide serum kullanan var mı?

memnun kaldınız mı?

1. Bad request 404 not found

13 haziran 2021 02:26

2. Sadece 1 kişinin yorumuna göre mi alsın ? Belli ki daha fazla kullanıcıya ulaşmak istemiş ss. ne bu azarlar tavırlar ya ? Bi akıllı sizsiniz.

13 haziran 2021 15:36

3. anonim 3 teşekkür ederim, tam olarak bu niyetle sormuştum soruyu :(

13 haziran 2021 15:41

4. Evet avukatıyım.siz yorumlardaki cevaplara güvenmemeyi tercih edebilirsiniz ama belli ki buralara soru soranlar güvenmeyi tercih ediyor ve cevap bekliyor.

Ayrıca bana sen kimsin diye soracağınıza bu soruya kendiniz cevap verin ilk cevabınıza istinaden.

13 haziran 2021 16:15

5. Sizinde işinize gelmeyince karşıdaki mal oluyor galiba, yazık.bana işine bak diyeceğinize üslubunuzu düzeltmeyi öğrenin.burası da babanızın yeri olmadığı için bik bik ötebilirim gayet, size sormam heralde ?

13 haziran 2021 16:24

6. Evet, kullanan var ki başlığı var fakat ürün hakkında sadece bir girdi olunca, ben de merak edip daha fazla kişiye ulaşmaya çalıştım. Burada laf dalaşı yapan tek insan sensin.

13 haziran 2021 17:25

7. cevap gelmiş diye takibe aldıgımız soruya geliyoruz yine kavga yine kavga. allah aşkına bitin artık.

13 haziran 2021 17:40

8. Olay çıkaran mı ? Emir kipleriyle konuşup millete güya ayar vermeye çalışan sonrasında da inatla mal diye hakaret eden sizsiniz ben mi olay çıkarmış oluyorum ? Gayet düzgün bir şekilde ss nin ne niyetle soru açtığını açıkladım ben orada. Mal diyen dönüp kendine baksın önce, haddini aşma.

13 haziran 2021 18:40

9. Evet süslü, ben kullanıyorum. Daha yarısına gelmedim, bitirmedim. O yüzden girdi yazmadım. Ben memnun kaldım açıkçası. Sivilcelerim daha çabuk geçiyor gibi, onarıcı bir etkisi var evet. Sivilce yapmadı. Negatif bir özelliğinden bahsetmem gerekirse yoğun bir parfüm kokusu var ama beni rahatsız etmedi. Yüzde 5 lik konsantrasyonda olduğu için yüzde 10 luk serumlar kadar çok etki göstermedi. Ben yüzde 10luk kullanıyordum daha önceden, bu yüzden de olabilir. T bölgemdeki yağlanma ve parlama azalmadı malesef. Başlangıç için öneririm, fiyatı da uygun. Genel olarak memnunum. Ama bittiğinde eski yüzde 10luk serumuma dönücem. Sivilceye yatkın karma ciltliyim.

13 haziran 2021 21:38

10. anonim 8, Ben niacinamide içeren serum daha önce hiç kullanmadım, başlangıç için bu ürünün oranı bana daha mı uygun olur diye düşünüyordum. Deneyimini paylaştığın için çok teşekkür ederim.

13 haziran 2021 23:40