ismek kurslarına giden var mı? en çok fayda gördüğünüz kurs hangisi oldu?

1. Bir de hiç memnun kalmadığınız kurs oldu mu?

11 eylül 2021 12:52

2. Pandemiden önce gidebildiğim kadar gitmiştim. İngilizce kursuna gittim YDS'ye girecektim o zaman yardımcı olsun diye. Hiç ama hiç memnun kalmadım, kendi seviyemden altındaydı ve sınıftaki kişiler çok kötüydü. Bu biraz şansa da bağlı bence. Hoca da çok basit ve ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatıyordu yani sınıftakilerin seviyesine göre. Kursu bitirdim ama memnun değildim. Ancak fatih dil okulu var oradaki hocalar yabancı hocalar ve çok kaliteli. Oraya gitme imkanınız varsa iyi olacağını düşünüyorum.

Hızlı okuma kursuna gittim, bu üniversitede kaldığım yurtta verilen bir kurstu. Hem istiyordum gitmeyi. ALES için baya yardımcı oldu ve sadece okuma olarak değil nefes ve göz egzersizlerinde de fayda gördüm. Şu anda nefes ve göz egzersizlerini yapmıyorum ancak özellikle makale okurken işime yarar mı diye hızlı hızlı bakabiliyorum.

Diksiyon kursuna gittim, bu da benim kendi istediğim bir şeydi, ilgim vardı. Hoca ve sınıftaki kişiler çok iyiydi, bunun dışında çok farklı yaşlarda insanlar vardı ve güzel bir çevrem oluşmuştu. Burada öğretilen nefes egzersizleri yine işime yaradı.

Pandemi tam çıktığında çikolata ve ekmek yapımına kayıt olmuştum ancak gidemedim iptal edildiler.

11 eylül 2021 13:06

3. A2, yüz yüze eğitim tekrar başlayacakmış bu dönem o yüzden sordum. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim

11 eylül 2021 13:17

4. Bilgisayar operatörlüğü kursuna gitmiştim çok memnun kaldım. Kurs çok kötü bir muhitteudi, hafta içi olduğu içişin öğrenci profili de hep ev hanımı teyzeler, yaşlı emekli amcalar, işsiz aile zoruyla gelen ergenler falandı ama hoca çok iyiydi. Bana çok yararı oldu.

Diksiyona yazılmıştı, orda da öğrenci profili iyiydi. Farkı yaşlardan donanımlı bir sürü insan vardı ama hocayı pek sevemedim. Devam edemeden bıraktım.

Arkadaşım Almancaya gitmişti A1, A2, B1 kurslarına gitti, çok memnundu. Yurt dışına yerleşecek diye gitmişti zaten sonrasında Almanya’ya gitti temelli.

11 eylül 2021 13:52