ist. avrupa yakası düzgün bar pub önerileriniz varsa alırım?

kızlar selam, yurt dışından arkadaşım geliyor 1 hafta birlikte istanbul'u gezeceğiz. gece dışarıya çıkmayı çok sever. açıkçası bende avrupa yakasındaki eğlence mekanlarına hakim değilim, benim için de yeni olacak. içip içip dağıtanların olmadığı güzel mekan önerileriniz varsa bekliyorum. canlı müzik olabilir, çılgınca dağıtmayacağız, sohbet eşliğinde bişeyler içeriz, belki biraz dans. hesaplar benden olacak çok pahalı yerleri önermezseniz sevinirim bütçem çok değil :( ille de anadolu yakasında buraya gidin dediğiniz varsa onları da okurum, kadıköy olursa :)

1. merhaba, beşiktaş'ta kilit pub çok iyiydi ama ben gideli 1 sene oldu, bozmuş diyorlar ama siz yine de güncel yorumları okuyun, iyileşmiş de olabilir.

Yine beşiktaşta yazı tura barcade güzeldi.

İkisinin de fiyatları ortalama, ne ucuz ne pahalı ve kokteylleri güzel

4 kasım 2018 22:22

2. The populist öneririm

4 kasım 2018 22:25

3. kızlar çok teşekkür ederim öneriler için üçünede baktım ve hepsinin yorumları baya kötü. 10 yorumun 8'i en azından :d aradığım yeri bulmak zor olacak sanırım. yada yolda yürürken random bi yere oturacağız ki hiç istemediğim şey :( ortamın *kalabalık* olmaması müthiş önemli bir etken benim için :(

4 kasım 2018 22:35

4. süslü hem bar pub tarzı bir yer isteyip hem de kalabalık olmamasını beklemeyin bence. Joker no:19, kosmos, hobo ve karga bar aklıma gelenler

4 kasım 2018 22:54

5. Benim söyleyeceğim mekanlar kadıköyde

Muhit no.30

Bira Fabrikası

Revolte

Üçü de gayet tatlı oturup sohbet muhabbet edilecek hoş mekanlar. Aralarında daha uygun olan Revolte bu arada.

5 kasım 2018 00:15