istanbul üniv (beyazıt) çevresinde ucuza yemek?

öğle arasında gidilebilecek çok uzak olmayan yemek yeri öneriniz var mı? ucuz olsa ne güzel, çünkü öğrencilik :)

1. Beyazıtta pahalı yer mi var zaten :d

2 nisan 2018 22:59

2. Okul yemekhanesi :///

2 nisan 2018 23:03

3. Örnek verseydiniz keşke. bilmiyorum çünkü o yüzden soruyorum :)

2 nisan 2018 23:03

4. Okuldan yatay geçiş yaptım, kartımın yemekhanede geçerli olacağını sanmıyorum, yoksa kesin oradaydım :)

2 nisan 2018 23:04

5. gülümsedim :) bende ordayım acaba sizinle karşılaştık mı ki, çok garippp. aslında okul yemekhanesi çok uygun ama ben her yemeği beğenmiyorum orada, okulun arka tarafında laleliye giderken ya da yabancı dillere mutlaka biliyorsunuzdur kemer var orada köşede dürümcü var ksndk adana kebap pilav meze 8 tl ayran 1 tl ve çok lezizler ve doyurucu. karşısında yabancı dillere giderken, yine bir kafe var; döner,menemen, pide, pizza kahvaltı yapabilceğiniz. biz sevgilimle bir menemen, bir  patates ve çaylarla 13 tl ödemiştik. iki tavuk sandviç 10 tl mesela orda adı nur gibi bişi olması lazım. sonra guttaydı galiba o kafe hiç uygun değil, o yoldan aşağı inerken sağda bir çorbası var. çorba, makarna, günlük yemekler bulabilirsiniz. çorbayi orada 4 tlye, makarnayı 6 tlye yiyorum.  birde unkapanı pilavcısı var yine o kemerin oralarda tavuk pilav 6-7 tl ayranla birlikte. hmm birde karşısında şehzade var orada sadece gözleme kahvaltı yedim. 4 gözleme börek, patates kızartmasıyla geliyor yanında çay 12 tl ödemiştim ve gözlemeler fazla gelmişti. etraftaki pilavcılar, dürümcüler genelde aynı fiyattan satarlar. keşke tanışsak süslü :d

2 nisan 2018 23:04

6. dostan mantı evi var, fiyatlar uygun lezzet de güzel tavsiye ederim

2 nisan 2018 23:07

7. Ayy ne güzel anlatmışsınızzz. Çok teşekkür ederim. Çok tatlısınız gerçekten. Orada ders çalışmayı düşünüyorum birkaç gün. Belki tanışırız neden olmasın :) çok mutlu oldum böyle ayrıntılı anlattığınız için :)

2 nisan 2018 23:07

8. (yazar: kopuksuzkahve) oraya da bakayım çok teşekkürler :)

2 nisan 2018 23:08

9. Olsun yine de teşekkür ederim :)

2 nisan 2018 23:29

10. ben 5. anonim. gutta cafe dediğim yer dostan da dahil, orası beraber. ama bana göre pahalı, bir tabak mantı 16 tlydi en son. bereket dönerin yeri var orada da yine beraber. onun yerine köprünün orda yemenizi tavsiye ederim daha lezzetli ve dolu dolu.

2 nisan 2018 23:37