istanbul ing iktisat mi yıldız türkçe iktisat mı

?

1. bence ist ing iktisat, ama bir bilgim yok, ingilizce olması işinize yarar mı o önemli ama zorlanırım diye düşünüyorsanız türkçe daha iyi olur bence

23 temmuz 2017 20:29

2. yildiz istanbul'dan daha iyi bi okul acikcasi, onun okutmanlarla verecegi seviyedeki ingilizceyi siz zaten ogrenirsiniz.

23 temmuz 2017 21:52

3. ist iktisatta okuyorum. ingilizce olması çok işinize yarar. öğretmenler çok kaliteli. kesinlikle tavsiye ediyorum.

23 temmuz 2017 21:56

4. öncelikle yıldız teknik'in istanbul'dan daha iyi bir okul olduğu yorumuna katılmıyorum. yıldız teknik üniversitesi teknik bölümleri çok iyi olan bir okul. fakat sosyal bilimlerde istanbul üniversitesi çok daha iyi. iü ingilizce iktisat'a gelecek olursak, ben aynı okulun türkçe iktisat bölümünü bitirdim, ingilizce'de okuyan arkadaşlarımın hepsi "ne ingilizce öğrenebildim, ne iktisat" diye yakınırlardı hep. ne yazık ki ingilizce iktisat kısmı diğer bölümlerine göre biraz zayıf. "ben özel sektör istiyorum, önemli olan okulun etiketi"derseniz iü ingilizce iktisat derim. ama akademisyenlik ya da kamu düşünüyorsanız ytü.

23 temmuz 2017 22:00

5. istanbul kesinlikle

30 temmuz 2017 00:52

6. iktisat okuyacaksanız ingilice okumanızı, eğer türkçe iktisat okuyacaksanız da ingilizcenizi geliştirmenizi öneririm. Iş bulmanız için ingilizce önemli.

30 temmuz 2017 12:53