istanbul nişan elbisesi       ?

süslüler merhaba, istanbula yakın bir ilde yaşıyorum, nişanım için aşırı abartı çirkin abiye olmayan bir şey almak istiyorum. bakırköyde bir pasaj varmış oraya git diyen var, kadıköy opera pasajına bak diyen var, nişantaşı arkasındaki butikleri gez diyen var. 1 günüm var nokta atışı yapabilmek için istanbullu süslülerimden yardım rica ediyorum. hangisine gitmeliyim? şimdiden teşekkür ederim.

1. Bakırköy veya kadıköy e gidin bence, nişantaş inda hiç zaman kaybetmeyin.

13 haziran 2023 10:48

2. Süslü öncelikle cevabın için allah razı olsun. Kadıköyde nereye gitmeliyim ya da bakırköyde çarşılarına mı? Nişantaşı neden vakit kaybı peki kusura bakma hiççç bilmediğimden soruyorum

13 haziran 2023 11:09

3. çünkü nişantaşı nda fiyatlar abartı ve saçma sapan olabilir kenarda köşede kalmış birkaç yerde doğru düzgün bir şey bulacağınız da şüpheli, ben olsam gitmezdim, yetişirseniz sabah erken önce bakırköy e olmazsa deniz otobüsü ile kadıköy e geçebilirsiniz ama bakırköy en nokta atışı yer olur diye tahmin ediyorum.

13 haziran 2023 13:31

4. Süslücüm bilet aldım allah gerçekten senden razı olsun. Bakırköyde nereye gitmeliyim spesifik bir yer söyleyebilir misin peki?

13 haziran 2023 14:04

5. Bakırköy eskisi gibi değil bence artık. Kadıköy daha iyi seçim.

14 haziran 2023 00:49

6. Anonim4 süslü yeminle seni bekliyorum, müsait olunca kurban oluyım güncelle burayı tam nerelere gidiyim neler yaptın?

15 haziran 2023 21:10

7. Nişantaşı herkes diyor ama çok bir şey yoktu orada bence bakırköy iyi gelinlik için fatih ve Kadıköy en çok olan ama abiye bakırköy kesinlikle

16 haziran 2023 10:24

8. Süslü kardeşim allah senden razı olsun beni dine imana getirdin gönlünden geçen ne varsa o olsun inşallah çok çok çokkkk teşekkür ederim. Yarın orda olucam çok teşekkürler.

16 haziran 2023 13:34