istanbulda sevgilimle kalabileceğim uygun fiyatlı otel arıyorum önerebileceğiniz yer var mı?

1. Kadıköy-Rasimpaşa'da Hush Hostel var. Bir fiyat al istersen. Bana çok yakın kalmadım ama yorumlarını da iyi duydum

13 mayıs 2021 04:27

2. uygun fiyatlıdan kastın ne süslü?200 mesela senin için uygun mu yoksa bunun altında bir yer mi arıyorsun belirt de ona göre fikir gelir belki.

13 mayıs 2021 04:54

3. Biz iki ay önce arastırdığımızda kadıköy pasha otel 160 tl ile en ucuz seçenekti. Gitmedik airbnb’den ev tuttuk daha mantıklı geldi

13 mayıs 2021 10:11

4. 200 bizim için uygun süslücüm evet o aralıklarda arıyorum

Önerileriniz için teşekkür ederim. Airbnb hiç kullanmadım süslü bilmiyorum da :/

13 mayıs 2021 13:59

5. Evi kaç gece ve ne kadara tuttunuz acaba süslü

13 mayıs 2021 14:00

6. Taksim meydana 5 dakika mesafede 1 gecelik tuttuk, apart gibiydi airbnb olduğu için güvendim sıkıntı da çıkmadı konforluydu. Kırmızı led vardı ortamı bayağı iyiydi anlarsın ya🤪 temiz havlu çarşaf her şey vardı otel mantığı. Girişte çalışan kişi kabaydı sırf o adamı sevmediğim için bir daha gitmem onun dışında bir sorun yoktu. Biz şimdi beşiktaşta bir ev bulduk geceliği 112 tieldi sanırım onda kalmayı düşünüyoruz bir dahakine. Bizim otel istememe sebebimiz daha ev gibi rahat olsun koltuğu filan da olsun sırf yatakta takılmayalım bir şeyler de yiyelim içelim istedik.

13 mayıs 2021 17:03

7. Fiyatı 160 tl idi

13 mayıs 2021 17:04

8. Zjjsjsja anonim3 çok tatlısın ya çok teşekkür ederim güldüm yazdıklarını okurken 🤣

Kafama çok yattı şimdi ya, bir de ilk kez kalacağız biz ondan daha da heyecanlıyım zjsjsh

13 mayıs 2021 18:32

9. İyi eğlenceler süslüm😜