istanbuldaki aşırı ucuz bit pazarı nerde?

instada görüyorum 3 liraya x aldım, 5 liraya y aldım diye gösteriyorlar hepsi de müko parçalar. cuma pazarı da diyorlarmış bu bit pazarına. nerede olduğunu bilen var mı? ya da başka bir bit pazarı var mı istanbulda?

1. kadıköy salı ve cuma günü kurulan pazar, feriköy bit pazarı bu ikisinde baya güzel parçalar oluyor feriköy neredeyse tamamiyle ikinci el ve gerçek bir bit pazarı ne ararsanız var fotoğraftan tutun giysiyedbjfd

1 nisan 2019 16:08

2. erenköy pazarı da süperdir bu konuda

1 nisan 2019 16:09

3. feriköy pahalı oluyor diye duymuştum ama bakayım. Kadıköydeki nerde tam olarak?

1 nisan 2019 16:10

4. feriköye akşam üzeri pazar dağılmaya yakın gidin derim pazarlıkla alabilirsiniz ben trençkot almıştım 7 liraya ve ev için kocaman bi at büstünü 15 liraya almıştımsjdcbsdf

1 nisan 2019 16:26

5. bu arada kadıköydekine giderseniz iç çamaşırcılara bakın bi kaç tanesinde çok kaliteli ve uygun fiyatlı seksi dantelli falan çok iyi şeyler oluyor

1 nisan 2019 16:26

6. ay çok teşekkür ederim çok heveslendim ikisine de gidicem sanırım djdjd

1 nisan 2019 16:30

7. umarım şansınız yaver gider iyi parçaları uygun uygun alırsınız :)

1 nisan 2019 16:32

8. ay ben de cok istiyorum ferikoy bit pazari diye aratinca antika pazari cikiyor ayni sey mi acaba? nasi gidilir kizlar bi tarif edebilir misiniz ben uskudarda oturuyorum

1 nisan 2019 16:39

9. feriköy'deki pazar biraz pahalı oluyor süslü ben sabah saatlerinde gitmiştim harika vintage çantalar vardı ama 100-150 arasıydı fiyatları. bir önceki anonimin dediği gibi akşam saatlerinde gitmek daha iyi olabilir. karşıdan nasıl gidileceğini bilmiyorum ama osmanbey metro durağında inip yürüyebilirsin veya moovit uygulamasını indirirsen oradan da bulabilirsin hangi vasıtaları kullanacağını.

1 nisan 2019 17:26

10. ha bir de göztepe'de varmış, ben hiç gitmedim ama hande taşer'in youtube kanalında görmüştüm sadece bunun için video çekmişti trençkotlar falan almıştı kendine birkaç liraya.

1 nisan 2019 17:27