istemeden boşanıyorum çok üzgünüm bu yas süreci ne zaman geçer?

istemeye istemeye boşanıyorum çünkü sesimi duyuramadım, görünmez oldum. artık konuşmuyoruz yazışmıyoruz. ben sürekli ağlıyorum. başından böyle bir şey geçmiş biri bu ağlayıp zırlama sürecinin ne zaman geçtiğini söyleyebilir mi?

1. süslü ne kadar süredir birlikteydiniz.

20 eylül 2020 09:40

2. Sorunun cevabı ben de yok ama üzüldüm süslü. Neden bu aşamaya geldi acaba. Çünkü istemiyorsun belli.

20 eylül 2020 09:52

3. Hayırlısı olsun süslü. Yeni bir başlangıca adım atıyorum her şey çok güzel olacak gibi şeyler söuleyin kendinize. Belki de sizi seven,ilgi  gösteren, tatlı sürprizler yaparak gününüze anlam katan biri çıkacak belki de karşısına kim bilir? Kendinize güzel şeyler söylerek motive edin, umutlu olun. Kaç yıllıktı süslü? Sorun neydi? Mesela sorunu düşünerek oohh kurtuldum diyin ve o sorunu size yaşatmayan yeni hayatınızda sizi gülümseten birine kollarınızı açın. Böyle güzel şeyler düşünmeye çalışın. Hayırlısı olsun.

20 eylül 2020 09:58

4. tinder aç biriyle seviş Corona kap sonra can derdine düşersin zaten o zaman bunlara kafa yoracak vaktin kalmaz dolayısıyla acın da geçmiş olur.

20 eylül 2020 10:11

5. ne kadar süreceği çok değişken.

bir gün bir bakıyorsunuz ki ne zamandır hiç aklınıza gelmemiş. bir ferahlık geliyor.

böyle ayrılıklardan sonra 2 yıl "ciddi ilişki" tavsiye edilmiyor. ani kararlar vermeyin yani :)

hiç konuşmadan ayrılmıyorsunuz değil mi? mutlaka bir ayrılık konuşması yapılması gerekiyor. o kişiyle bu ilişkinin bittiğini konuşmazsanız, beyniniz yarım kalan ilişkinin bittiğini algılamadığı için toparlanmanız zor olur.

20 eylül 2020 10:47