istemeden esmerleştim lütfen yardım?

süsluler tatildeyiz bir süredir ve ben kendimi güneşten korumaya çalışmama rağmen esmerleştim biraz. lütfen yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum böyle, ağlamak istiyorum. kese yapmak, beyazlaştırıcı jel vs. işe yarar mi acaba? yazın esmerlesen susluler ne kadar surede eski ten renginize dondunuz?

1. aynı şey benim başımada geliyor her zaman. güneşten kaçmama rağmen hatta şemsiyenin altından çıkmıyorum bilerek sırf bronzlaşmamak için. şemsiyenin altında bile bronzlaşıyorum ama. malesef bunu engelleyemezsin canım. ama güneşin zararlı ışınlarından korunmak için her 2 saatte bir güneş kremini kullan. tekrar eski ten rengine dönmen 5 6 ayını alır. ama sorun etme bence. süreci kısaltmak için haftada 1 kere hamama gidip keselenirsen daha erken sürede eski ten rengine kavuşabilirsin.

23 ağustos 2018 02:47

2. 2. anonim, ben güzel biri değilim ve beni kurtaran tek şey beyaz tenli olmaktı. Beyaz tenli olmanın mükemmel bir şey olduğunu dusundugumden, lütuf saydigimdan değil, bana yakışıyordu. Ben yıllarca görüntüm yüzünden aşağılandım ve umursanmadım, benim sırf bu yüzden çektiğim bir sürü zorluk var. Ben burada bunun bir çaresi olup olmadığını sordum, gelip ukalaca yorum yapmayın. Zaten sorunlu, lekeli, kıllı bir yüzüm var üstüne esmerleşmek beni daha da yaşlı ve çirkin gösterdi. Her insana her şey yakışmıyor. Ben burada esmerliğe mi laf ettim? Umarım görüntünüzle ilgili sorunlar yaşamazsınız da bir süre sonra en ufak şeyde bile çöküntü yaşamazsınız.

23 ağustos 2018 03:19

3. hiçbir şekilde yanmamak istiyorsanız dört duvar arasında kalmaktan başka çareniz yok.sadece güneşlendiğinizde değil, şemsiyenin altında bile yerden yansıyan ışınlarla yanarsınız. tatile çıkıp, güneşe maruz kalıp hiç yanmayacağını düşünmek de enteresan geliyor bana. eski haline dönmesi kişiden kişiye değişiyor. kiminin bir sene sürebilirken kimi 1 ayda eski haline dönüyor.

23 ağustos 2018 03:23

4. Beyaz tende en ufak kizariklik, leke, kil vb cok daha bariz gorunur. Boyle sorunlariniz varsa bronzlastiginiza sevinmeniz bile lazim.

23 ağustos 2018 05:45

5. Malesef artık eski teninize dönemezsiniz bir ömür esmerliğe mahkumsunuz...

Dnjdn bi de şey yazmışsınız esmerliği aşağıladım mı beyazlığı yücelttim mi evet tamamen öyle yapmışsınız süslücüm 🤔 ne diyebilirm ki.

Beyaz ten güneşten çok etkilenir güneş koruma faktörü yüksek olan bir kremi sürekli yenilemek ve bazı saatlerde güneşe çok çıkmamak olabilirdi. Bir de bildiğim kadarıyla kese işe yarıyor deneyebilirsiniz.

Yine de bazı şeyleri kafanızda iyi ya da kötü diye kodlamayın ten rengi bu alt tarafı :)

23 ağustos 2018 09:46

6. benim de yüzümde kıllar ve bir sürü lekeler var ama bronzluk sayesinde daha az görünüyor sanki. bronzlaşayım diye kremlenip sokağa atıyorum kendimi . sorun bende sanırım.

23 ağustos 2018 09:56

7. Esmerleştiğine göre beyaz tenli değilsin mi? Cilt alt tonuyla alakalı bir şey olmasın? Demek ki sarı alt tonluymuş. Süslü bu arada kese atma daha güneşte duracaksan. Kese attıktan sonra güneşe çıkınca daha iyi bronzlaşılıyor çünkü.

24 ağustos 2018 09:47

8. Çok beyazım versiyonuyla yazılsa hiçbişe demezdiniz cidden ikiyüzlüsünüz kızı linç etmişsiniz.herrr şeyden duyar kasmak zorunda mısınız ya? Son anonim seni de şikayet ediyorum üslubundan dolayı. Soru sahibi süslü evde bile her yerine bolca güneş kremi sür, yüzün için arbutin veya niacinamide içeren serum/krem sür. Dışarı çıktığında bol+uzun elbiseler, şapka ve şemsiye kullan.akşam 7'den sonra deniz/havuza gir. Hamama git düzenli.

24 ağustos 2018 12:33