iyi ve klasik bir trençkot nereden alınır ?

susluler merhaba, güzel bir trençkot almak istiyorum. fiyat olarak ne kadar verilmeli ve nereden alınır?

1. Zararda klasik bir model var 500 tl verilir mı?

26 nisan 2020 10:23

2. Teşekkür ederim (yazar: Anonim 2) bakayım dediginiz yere. 500 bence de fazla ama pel mağaza bilmiyorum. Dolabımi yavaş yavaş değiştirmek istiyorum. Klasik ve temel parçalar almak amacım.

26 nisan 2020 10:42

3. İpekyoldan 3 yıl önce 180 liraya (indirimle) klasik bir trençkt almıştım hala taş gibi. İpekyolum materyalleri ve dikişleri çok sağlam oluyor ama fiyatlar indirimsiz çok yüksek.

26 nisan 2020 10:47

4. (yazar: Anonim 3) elimde diz üstüne gelen bir trençkot var ipekyol marka baya eski ama hiç giyilmedi çünkü hediye geldi ve 42 beden. Ben 36 bedenim onu kendime göre yaptırabilir miyim bilmiyorum. Ama çok kaliteli gerçekten.

26 nisan 2020 10:50

5. İpekyol mağazalarının çalıltığı terziler var. Önce mağazaya gidin eminim size yardımcı olacaklardır en kötü ihtimalle terzilerinin ismini verirler. Ben farklı markalardan aldığım ürünleri bile ipekyolun anlaşmalı olduğu terziye veriyorum. Biraz pahalı tutuyor ama kalıbı bozmadan 3 kabanımı bu şekilde 44 bedenden 40-38 beden yaptırdım.

26 nisan 2020 10:57

6. süslü ben zaranın çocuk reyonundan almıştım 2-3 sene önce. klasik dümdüz çok şık bir trençkot. 12-13 yaş aldım xxs-xs giyiyorum normalde ve gayet güzel oldu. yetişkin reyonuna göre biraz daha uygun aklında bulunsun

26 nisan 2020 11:36

7. Çok teşekkür ederim (yazar: Anonim 3)

26 nisan 2020 13:13

8. (yazar: Anonim 4) teşekkür ederim. Çocuk reyonu beden olarak oluyor ama kolları kısa geliyor maalesef.

26 nisan 2020 13:14

9. ay süslü ben de o trençi beğendim çok. her şeyi tam istediğim gibi duruyor :( alıcam galiba.

26 nisan 2020 13:26

10. (yazar: Anonim 5 ) 500 tl çok fazla, öğrenciyim ben malum. Biraz indirime girse keşke.

26 nisan 2020 14:53