izmir’de gerçekten başarılı ve ilgili dermatolog önerisi?

şimdi gitmeyeceğim tabii ki ama fikir sahibi olmaya çalışıyorum sonuç roaccutane’a kadar varabilir haliyle tedavi arasında doktor değiştirmek istemiyorum baştan iyi bir doktorla işi sıkı götürmek istiyorum tanıdığınız veya tedavi olduğunuz iyi dermatolog önerileri verebilir misiniz?

1. Süslü Füsun arda var ama randevu almak imkansız bi de dokuz eylüldeki doktorları araştırabilirsiniz iyi diyorlar

19 nisan 2020 19:06

2. Ben de füsun arda demeye geldim. Roaccutana bile varsa durumunuz süreci çok uzun tutuyor sizi yormadan düşük dozla tedavi ediyor. Ayrıca kendisiyle sürecimiz onun istediği gibi bitmedi, ben gitmeye devam etmedim cildim düzelince. Gözeneklerim açık kalmış diye kendisinin yapacağı bir şey olmadığını söyledi ve alsancaktaki arkadası füsun güvene yönlendirdi. Seans ücreti 500 tl olunca olunca vazgeçmiştim ama araştırdım o da çok iyi bir doktormuş. Karantina sonrası gitmeyi düşünüyorum.

20 nisan 2020 00:47

3. Gözeneklerin açık kalmış ne demek süslüm ya nasıl yapacak bir şey olmıyormuş allah allah işkillendim şimdi

20 nisan 2020 01:08