izmit’te vejetaryen yemeği iyi olan bi yer?

merhaba süslüler. erkek arkadaşımla yıldönümü yemeği yiyeceğiz. uzuuuun bir süredir dışarıda yemek yemiyorum ben ve üç aydır vejetaryenim. uçuk fiyatları olmayan ama beni de salatasıyla filan tatmin edebilecek restoran kafe vb öneriniz var mı?

1. Teşekkür ederim süslü, özellikle önerdiğin bi salatası var mı acaba?

3 kasım 2018 15:19

2. Ben de cheersroof demeye gelmiştim. Biraz pahalı bir yer ama özel günleri kutlamak için çok şık ve sakin. Barista da güzel. Happy moons’un da porsiyonları çok büyük ve lezzetli ama çok kalabalık oluyor bilginiz olsun :)

3 kasım 2018 16:14

3. Biliyorum süslü happy moonsu ben de pek severim ama Pazar günü hele çok kalabalık olacak biliyorum :(

Barista derken 41’deki mi? Bi de çarşıda vardı sanki hala duruyor mu bilgim yok. Baristada önerdiğin bir şey var mı peki?

3 kasım 2018 17:18

4. Öğrenci değiliz ama öğrenci bütçesi gibi düşünmemiz lazım süslüler :) o yüzden orası bizi aşar gibi şimdilik :(

3 kasım 2018 19:32

5. evet süslüm barista 41'den bahsettim oradaki daha hoş geliyor bana. ama özel günler için olur mu bilemedim. symboldeki midpoint'i düşünebilirsin orası da biraz tuzlu ama et yemeği yemeyeceksiniz salata ve bir şarap çok tutmaz diye tahmin ettiğim için öneriyorum :) midpoint fiyat listesi diye yazarsan ortalama fiyatları bulabilirsin google'dan. bunlar dışında arabanız varsa sapancadan bir kaç yer önerebilirim.

3 kasım 2018 22:44

6. ha bu arada ben teknelere götürmüştüm erkek arkadaşımı yıldönümümüzde çok eskiden. baya eğlenmiştik. bu mevsimde bilemiyorum nasıl olur ama tekneleri de düşünebilirsin meze ve rakı eşliğinde (alkol alıyorsanız).

3 kasım 2018 22:48

7. Midpoint de aklımıza yattı gibi süslücüm. Yıldönümü yemeği ama öyle çok nezih vs bir gece olmayacak sadece işte uzuuun zaman sonra dışarda hoş bir yemek yemiş olacağız o kadar :) sanırım happy moons ya da midpoint olacak çok teşekkür ederim hepinize <3

3 kasım 2018 23:19