jel bulaşık makinesi deterjanı nereye koyulur?

bulaşık makinem yaklaşık 20 yıllık. online olarak market siparişi vereceğim jel deterjan indirimdeymiş ama benim makinemde kullanılıyor mu emin olamadım. jel deterjanlar için ayrı bir göz mü var yoksa tableti koyduğumuz hazneye mi koyuyoruz aşağıya fotoğrafını bırakacağım süslüler yardımcı olursanız çok sevinirim

1. (link: https://hizliresim.com/c7va04y Link)

21 ekim 2023 13:00

2. Ayrıca finish markasından memnun olan var mı

21 ekim 2023 13:06

3. Beyaz eşyada a,b,c ne anlama geliyor diyen süslüyle kapışırsınız. Bu yaşa kadar iyi geliyorsunuz gerçekten :( normal tablet koyduğun kısma koyuyorsun tabiki orda ölçek bile var ml olarak :((

21 ekim 2023 13:14

4. Tablet koyulan göze normalde tablet değil sıvı deterjan koyuluyor aslında.tabletler içeri atılıyor direkt.

21 ekim 2023 13:50

5. Hayatı boyunca hep eski makinelerle tablet kullanmış bir insan bunu bilemeyebilir gayet de insan azarlamaya yer arıyorsunuz.

Fotoğrafta dikkat edersen ortada başka bir delik daha var, çok biliyorsan söyle bakalım ortadaki ne işe yarıyor? Klavye başında herkes artist anasını satayım

21 ekim 2023 13:56

6. parlatıcı kısmını mı diyorsunuz süslü:d valla komiksiniz ya. ben de hep tablet kullandım sonra da jele geçtim hiç böyle sorular sormak aklıma gelmedi, mantık yürütünce çıkıyor malum.

21 ekim 2023 21:06

7. a4 hayır demek istediğim yeni makinelerde sıvı deterjan için özel bir göz olabilir hani benim makinem eski ya belki eski teknoloji olduğu için sıvı deterjanla çalışmaya uygun değildir??

22 ekim 2023 00:27