jilet mi tüy dökücü mü daha etkili?

süslüler hangisi daha geç çıkartıyo kılları

1. Tüy dökücü mü bilmem ama asla jilet değil. İki güne bir fenalık geldi ya. Takipteyim.

6 aralık 2020 22:48

2. geç konusunda emin değilim. ama tüy dökücüler bence berbat şeyler jilet iyidir diyorum.

6 aralık 2020 22:51

3. Geç çıkarma konusunda farkı yok yani yoksa kimyasal bir ürün sür bekle falan hiç gerek yok aslında tüy dökücüye bence de jilet.

6 aralık 2020 22:55

4. ikisi de aynı ama jilet maliyet açısından daha avantajlı. venüs swirl çok iyi süslü, jilet kullanacaksanız kesinlikle öneririm(gizlinot: sıfır kesik ve tek seferde pürüzsüzlük garanti)

6 aralık 2020 22:56

5. Tüy dökücüyü yıllardır kullanmış biri olarak, tüy dökücü de hemen çıkartıyor alıyorum 2 günde çıkmaya başlıyo hemen.

Ayrıca tüy dökücü gerçekten çok pis bir şey bence ya alırken o krem falan uğraştırıcı bi saat. Jilet kullan daha iyi kesinlikle.

İkisi aynı hemen çıkartıyo

6 aralık 2020 23:26

6. Etkileri hemen hemen aynı. Bana kalırsa jilet çok pratik ve daha sağlıklı. Muadili olan jilet dururken o kadar ağır kimyasal içeren tüy dökücü asssla kullanmam ben. Kokularından bile duramıyorum ki . Ayrıca cildimi kabartıp kaşındırıyor da. Pahalı olması da cabası

7 aralık 2020 02:46