jogger eşofmanın üstüne deri ceket giyilir mi?

süslüler iyi geceler öncelikle :33 ben günlük hayatta bilekleri yapışık jogger denilen eşofmanları oldukça kullanıyorum (genelde siyah renk) üstüne de hoodie ya da spor sütyeni üstüne kapüşonlu falan giyiyorum. sorum şu deri ceket almayı düşünüyorum da sizce bu kombinlerle deri ceketi kullanabilir miyim? jogger eşofman üstüne biker tarzı bel kısmı kayışlı hafif bol deri ceket güzel olur mu sizce? yoksa demode mi olur kombini gözünüzün önünde canlandırabildiniz mi bilmiyorum altına da dad shoe tarzı sneaker giyilebilir. görüşlerinizi yazarsanız sevinirim :33

1. tam bugün bilekleri lastikli kargo pantalon aldım aklımda aynı soru süslüm. olabilir ya, kendinize yakıştırıyorsanız, uyum olduğunu düşünüyorsanız giyin gitsin derim :) altına da ugly shoes yapıştırın gitsin olur gibi. hatta ben yüksek yaka kolsuz beyaz atlet ve üstüme 2 beden büyük kot ceket ve air force kombini yaptım. uymaz sanıyordum, oldu. kısacası bence olur diyorum :d

17 eylül 2019 22:27

2. Süslü ben öyle takılıyorum valla okula giderken çok da iyi duruyo bence. Kaynak yapıcam ama ugly shoes ları nerden alıyorsunuz

17 eylül 2019 22:30

3. Tam bir evde yayilmis yatarken kalkayim bakkala gidip bir ekmek alayim kiyafeti. Ustte esofman onun ustune ilk ele gecen ceket ve alakasiz bir ayakkabi. Kotu anlamda soylemiyorum bu arada ama cagristirdigi sey bu :)

17 eylül 2019 22:32

4. ano2 nike m2k tekno var bende tam ugly ugly değil ama idare ediyoruz fazlasına paramız yetmiyor asldşsldl. ya ne bileyim instagramda falan çok görüyorum böyle takım eşofman altına balenciaga vb giyenler e ara mevsimlerde olunca insanlar ne giyiyor bunun üstüne diye soruyorum valla sonbaharda puffer mont giyemiyorum maalesef:( ben aklımda bu kombin topuz saç vesaire canlandırmıştım güzel geldi yani bilemiyorum ama ://

17 eylül 2019 22:35

5. Düz saç veya topuz + gözlük şahane oluyor süslü. Eşofman artık bakkala çıkıyorum kıyafeti değil bence rahat ve şık olmak istiyosan takılarla destekleyebilirsin

17 eylül 2019 22:37

6. ayynen öyle ben de topuzla belki küpelerle siyah kemik çerçeve büyük gözlüklerle canlandırmıştım. çok teşekkürler süslü <33

17 eylül 2019 22:40

7. Ben tarif ettiğiniz tarzı baya beğeniyorum süslü. Ben de soruya kaynak yapmış olucam ama bu bilekleri dar eşofmanları nereden alıyorsunuz?

17 eylül 2019 22:42

8. ano5 ya ben çok yere baktım nike vb nike ın denediğim eşofmanlarının dizlernde ya da başka yerlerinde garip garip dikişler vardı hep çok rahatsız etti o yüzden ordan almadım. diğer spor markalarına da pek bakmadım çünkü birden fazla renk, hatta aynı renkten 2 tane bile alacağım için o kadar para dökemezdim baktıklarımın en iyisi h&m kesinlikle. kalıbı belinin yüksekliği falan gayet güzel sadece benim mağazada gördüklerimin hepsinin içi polarlı yazın giymeniz mümkün değil ona dikkat edin :))

17 eylül 2019 22:45

9. Ya normalde olmaz bence kötü olur ama fiziginiz falan da taşıyorsa yani kaliteli duruyorsa giydikleriniz okula giderken, günlük hayatta falan olur.

Hani alakasız şeyler giymiş ama zevksizlikten değil tarzına güvendiği için giymiş ve oldurmuş görünür.

17 eylül 2019 22:47

10. fiziğimle bu kombin nasıl olur bilmiyorum tam yani bol olacak sonuçta kıyafetler, boyum ayakkabılarla beraber 176 falan oluyor uzun diyebiliriz o şekilde düşünebilirsiniz

17 eylül 2019 22:51