juvederm hariç kullandığınız hangi dolgu markasından memnun kaldınız?

juvederm yaptırdım aşırı çabuk eridi. dün bir süslü soru açmıştı zaten juvederm ile ilgili, cevapta başka bir süslü de su çok fazla içerdiğini söylemiş. benim ilk seferimdi ama inanılmaz çabuk eridi 1 ay en fazla olmuştur etkisi. sonra baktım çevremde de kimse memnun değil juvederm'den

1. Dudak dolgusu yaptırdım süslüm, 1 cc. İlk dolgu tecrübemdi çok ince dudaklarım olmamasına rağmen hızlıca eski haline döndü. En fazla 1 ay sürdü etkisi, sinirlerimi bozdu anlayacağın. juvederm hariç yaptırmak istiyorum tavsiyesi olan varsa alırım

23 şubat 2023 17:27

2. ben açmıştım o soruyu süslü. geçen luva kliniğe çene dolgusunun kalıcılığını sorduğumda 2.5-3 sene dediler. juvederm kullanıyorlarmış. ben anlamadım bu juvedermin kalıcılığı farklı olan türleri mi var acaba

23 şubat 2023 17:33

3. dudak hareketli tabi o daha farklıdır süslü senin vücudunla da ilgili olabilir

23 şubat 2023 17:34

4. süslü ilk dolgu zaten çok çabuk erir hangi marka olursa olsun.

ben juvaderm volum yaptırmıştım ilk yaptırdığımda ve 3 ay kadar kalmıştı ki ben dudaklarımı çok yerim ama çok pahalı volum yeni çıkmıştı. ben kendi çalıştığım yerde yaptırmıştım alış fiyatı ödememe rağmen çok pahalıydı ve hekim 18 aya kadar kalır demişti :d normal juvaderm 6-12 ay en fazla kalır demişti :d belki birkaç sefer sonrasında gerçekten 18 ay kalıyordur.

juvaderm doğal bir marka ve 1 cc yaptırmıştım kimse anlamıyordu dolgu oduğunu hekim de çok doğal çalışıyordu ama çevremde juvadermden memnun olan kimse duymadım.

şimdi başka bir marka yaptıracağım ve başka doktora memnun kalırsam size tavsiyede bulunurum.

23 şubat 2023 17:54

5. hiçbir dolgu cidden marketingde söylendiği kadar kalmaz bu arada yarısına bölün o süreyi.

bir de dudak hareketli, çok öpüşmek, çok dudak yemek, sıcak şeyleri fazla tüketmek ömrünü çok kısar bunlara da dikkat etmek lazım :(

23 şubat 2023 17:56

6. Ben çok dudaklarımı yerim, çok gülerim, bir de işim dolayısıyla çok konuşuyorum. Belki de ondan çok çabuk eridi. Arkadaşım da ilk yaptırdığında 3 ay kaldı juvederm bende demişti. Belki de onlarla alakalıdır ama hiç memnun kalmadım dediğiniz gibi. Anonim4 lütfen yeni bir marka denersen bize de yaz 🥺 2.kez yaptırmak istiyorum ama boşa gitsin de istemiyorum, em azından 9 ay kalsın bari :/

23 şubat 2023 18:02

7. ss farklı marka deneyeceğim, cildim ortalama alerjik bir cilt şu an gideceğim hekim juvaderm ile çalışmıyor 4 ayrı marka var tavsiye isteyeceğim yazarım, anonimden de çıkayım hatta unutursam diye.

9 ay kalır mı bilmem ama 5 6 ay bekliyorum 2. dolgumda en az. yaptırdıkça vücut alışıyor.

23 şubat 2023 18:22