köpek ölünce belediyeyi mi aramak gerekiyor ?

süslüler merhaba köpeğimiz çok hasta tedaviye yanıt vermiyor büyük ihtimalle yakında aramızdan ayrılacak. öldükten sonra belediyeyi mi aramak gerekiyor? kime haber vermeliyiz? çipli olduğu için tarım orman bakanlığına haber vermek gerekiyor mu? veterinere soracağım fakat bununla henüz yüzleşmekten korktuğum için öncelikle burda bilgili biri var mıdır sormak istedim.

1. Öncelikle umarım iyileşir umut kesilmez ve veteriner değiştirmeyi düşünün.en kötü durumda ise eğer büyükşehirdeyseniz hayvan mezarlığına defin etmeniz.belediyeyi sonra da arayabilirsiniz bilgi vermek için.vermezseniz de sorun olmaz

30 nisan 2023 14:26

2. Şu an için maalesef umutlarımız tükendi gibi. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Kendi yerimiz yok. Şehrimde sanırım varmış. Çipli olduğu için ceza filan alır mıyız kendimiz gömsek bir yer bulup acaba?

30 nisan 2023 14:47

3. Sisteme ex olarak geçerler sanırım. Çok üzüldüm. Dilerim sandığınızdan farklı şeyler olur.

30 nisan 2023 15:28

4. Umarım bir mucize olur demeye geldim🙏🏻

30 nisan 2023 19:25

5. İstanbul'a götürebilirseniz veteriner önerebilirim.

30 nisan 2023 19:26

6. Arkadaşımın köpeği ölünce kendi yazlıklarının bahçesine gömmüşlerdi süslü belediyeye filan götürmeyi tercih etmediler sanırım makul sebepleri vardı şu an hatırlamıyorum da. Çok geçmiş olsun inşallah iyileşir ama iyileşme durumu yoksa da çok acı çekmez umarım :(

30 nisan 2023 22:43

7. Dün gece kaybettik maalesef arkadaşlar.belediyenin temizlik ekipleri geldi aldı götürdü aradık. Maalesef bulunduğum ilde hayvan mezarlığı yokmuş. Evimde bahçe va gömecek yerimiz yoktu. Hepinize teşekkür ederim.

1 mayıs 2023 11:26

8. Başın sağ olsun süslü güzel anılarınıza odaklan yıpratma kendini.

1 mayıs 2023 11:41

9. Teşekkür ederim süslü. Ailecek üzgünüz ama elden bir şey gelmiyor maalesef sağolun

1 mayıs 2023 12:08