köpekler neden özel bölgeleri koklar?

arkadaşlar mıknatıs gibi kedi köpek çekiyorum üstüme :d sürekli kokluyorlar, yalıyorlar beni ya arkalı önlü :d insan içinde utanasım geliyor. şuana kadar beni koklayıp yalamaya çalıştıkları kadar kimseye böyle davrandıklarını da görmedim. bu kadarı normal mi, nedir bu durum hayvan dostlarımızla samimi olanlar açıklık getirebilir mi?

1. Ağır bir kokunuz olduğu için çok büyük ihtimalle. Mantar gibi bir sorununuz yoksa temizliğinize dikkat edin derim.

3 eylül 2020 07:53

2. regl kanının kokusunu alıyorlar insanlar alamasa da. aslında insanlarin alamadığı çoğu kokuyu alıyorlar. ya da korkuyorsanız onu da sezebilirler.

3 eylül 2020 08:03

3. A1 olabilir tabi insan kendi kokusunu farketmiyor olabilir de ama yillarca guzel koktugumu, hastane yataginda bile uzun süre tertemiz kaldığımı söylerlerdi. Hastaliklarimdan sonra acaba birseyler mi degisti ?!

2 kopek sahibi bir komşumuz kendi kopekleri icin arkadas olmak isterlerse ozel bolge kokluyorlar demişti oyle birsey var mi acaba ?

A2 bağcılar ve bu çirkin müzik güzellemenle biraz uzakta banalleşir misin rica etsem... leş gibiysem bile bu kalitede değil muhtemelen...

3 eylül 2020 08:04

4. Kediler ve köpekler insanların değil birbirinin poposunu kokluyor arkadaş olmak için.

3 eylül 2020 08:06

5. A3 mantıklı :D peki insan üzerindeki ağır kokuyu nasil yok edebilir? Bildiğim kadarıyla herkes kadar duş alıp temizleniyorum.. önceden böyle birşey de yoktu sonradan oluştuysa yok edilebilir herhalde

3 eylül 2020 08:10

6. Yani şimdi siz fark ediyor musunuz kokuyu mesela? Ben bazen uzun bir yolculuk vs yaptıysam mesela aynı yerde oturmaktan terlemekten kokuyorum yani. Kılları düzenli almak, her gün duş ve pamuklu iç çamaşırı giymek önemli. Eğer yine de kötü kokuyorsanız belki sağlık açısından bir sorununuz vardır.

3 eylül 2020 08:18

7. kıza kokuyorsun falan demıssınız ya sız kafayı mı yedınız, kedılerın kopeklerın koku algısı cok gelısmıstır, bız kokmasak bıle onlar ordakı bok kokusunu gayet ıyı algılıyorlar ve zaten kopekler bok kokusuna bayılır. 'kopek bok yemekten vazgecer mı' dıye bıle bır ataspzumuz var arkadaslar

3 eylül 2020 09:18

8. Eskiden yoktu. Pek de kokmam. Tuvalete girdiğimde bideyi kullanan biriyim. Kıyafetlerim ve üstümde koku var mi diye evdekilere sorar ona gore giyir ya da dus alir giderim. (Koku alamiyorum) uzun süre hastanede yattım hareketsiz o zaman bile süngerle yuzeysel temizlemelerine rağmen kokmuyordum, tüysüz biriyim zaten... fakat çok kilo aldım sonrasinda verdim ama o hastalik surecinde vücudumda değişimler mi oldu acaba hissedemedigim... ya da uzun süredir cinsel iliskiye girmiyorum acaba cok istedigimden ve cocuk sahibi olma istediğimden vücudum hormon mu salgiliyor ben anlamasam da :/ çözemedim

3 eylül 2020 09:22

9. A6 iyi birşey mi söyledin bok kokulu mu dedin ne yaptin sen trolleme beni :D çok mu safım yaa saçma birşey mi sordum

3 eylül 2020 09:24

10. süslü ben senı savundum ama sen bılırsın. bız kokmasak bıle onların algıları cok gelısmıs oldugu ıcın rdan bızım alamadıgımız kokuları alabılıyolar dedım

3 eylül 2020 09:39