kötü üniversitede bilgisayar mühendisliği mi yoksa daha iyi üniversitede 2 yıllık bilgisayar programcılığı mı?

1. iyi üniversitede 2 yıllık bilgisayar programcılığı derdim ben. cvnizde iyi bir yer edinir.

1 nisan 2023 01:17

2. kötü ünide pc müh. ortalamanı yüksek tut. hocalarla aran iyi olsun. belki erasmusa gitme şansı yakalarsın? ortalaman yuksek olur üstüne ales yds +85 ile biraz daha iyi bi ünide yl doktora şansı yakalarsın. bide kötü üni ne? nkü trakya omü falan deme sakın. olay senin kendini geliştirmende. bence patronlar en son üniye bakıyor. öncelikle deneyim arıyorlar. ne kadar çok staj sömürülme vs o kadar iyi bir izlenim bırakırsın. bu kişi nasılsa buna alışkın biraz da biz sömürelim diye kapış kapış gidersin.

1 nisan 2023 02:14

3. kotuden kastiniz ne kadar kotu? bu onemli bir etken bence

1 nisan 2023 05:12

4. Şöyle düşünün iş hayatında iyi bir şirkette çalışıyor olsanıza tekniker gibi olacaksınız. Mühendislerle iyi bi üniden mezun olduğunuz için aynı tutulmayacaksınız. Bu sebeple mühendislik artı dil diyorum. Bir ömür bu meslek statüsüne sahip olacağınız düşünün. Ha sonra 4 yıllığa tamamlarım derseniz de iyi ünide tamamlamayacaksınız en başa dönüyor oluyoruz. Kötü ünide 4 e tamamlayacağınıza en başta 4 okuyun derim

1 nisan 2023 08:54

5. 2yıllıkda hiçbir şey görmüyorsun ki... iyi üni dediğin nedir?

1 nisan 2023 09:16

6. kötü üni pc mühendisliği

1 nisan 2023 10:47

7. İyi üniversitelerde de 2 yıllık bölümler pek önemsenmiyor. Derse giren hocalara bakın bilgisayar muh ile aynı hocalar mi

1 nisan 2023 11:37

8. iyi üniden kastınız ne tam anlayamadım çünkü zaten iyi ünilerde önlisans olmuyor genelde (koç, boğaziçi, odtü, bilkent). Bence lisans okuyun derim

1 nisan 2023 12:33

9. Turkiyede bir kaç üniversite hariç hepsi kötü zaten. Ama şu var kötü derken ne anlamda ? Mesela bu bölüm o üniversitede yeni açılmış olabilir, ya da sürekli sayısal bölüm açan bir üniversitenin sözel bölüm açması gibi bir durum vardır. Üniversitenin ismini yazın bence belki oradan eğitim alan birisi çıkar.

1 nisan 2023 15:56

10. Bilgisayar mühendisliği kesinlikle. Bölüme girdikten sonra üni boyunca mutlaka çalışmalısınız. En az Bir programlama dili de öğrenmelisiniz kurslarla. Deneyim + programlama bilgisiyle aradaki farkı kapatırsınız.

1 nisan 2023 16:04