kötü bir friendzone ne düşünürsünüz ?

soruyu yoruma yazacağın

1. Ay süslüm sex and the city'de Miranda anlaşamayıp ayrıldığı çocuğun babası eski sevgilisi Steve'e seneler sonra aşık olmuştu ama tam itiraf edecekken onun başkasıyla görüşmeye başladığını öğrenmişti. sonra onun evine gitmişti, oğlunun anaokulu için cupcake hazırlıyor zannedip işe de geç kalmak üzere çıkması lazım diye yardım teklif etmişti, ama meğer cupcakeleri Steve sevgilisinin doğum günü için hazırlıyormuş, miranda istemeden sevdiği adamın kız arkadaşının doğum günü cupcakelerini hazırlamıştı ağlaya ağlaya:( şu şu mesajı yaz diye akıl vermek zorunda kalmanız bana bu sahneyi hatırlattı

31 aralık 2024 15:06

2. cidden abla mı dedi orayı sen mi ekledin? adamın hareketlerinde hiç flörtöz bi hava var mı ufaktan sana takılır seni yoklar gibi miydi yoksa ciddi ciddi ablasından tavsiye ister gibi miydi? duruma göre hafif ilgini belli edebilirsin karşılık olmazsa salarsın. bi de bu kadar dramatik yazmana da anlam veremedim üzmek üzülmek istemem derken? yani adam evli değil görüştüğü kişiye aşık da değil öylesine ortak arkadaşlar tanıştırmış belli ki çok da elektrik yok aralarında salmayı düşündüğüne göre. eli yüzü düzgün tiplerin hayatında her zaman olan doğal sirkülasyonlar.

31 aralık 2024 15:17

3. kendi isteğiyle sana abla diye hitap ediyorsa zaten oluru yoktur. normalde arada 1 yaş fark var diye kimse kimseye abla demez.

31 aralık 2024 15:38

4. Şöyle abla muhabbeti yoktu hislerim yokkken ortaya ben attım .d öyle şeyler yapmayın kimin ne olacağı belli olmuyormuş

His konusunda da bilmiyorum dün bi olaydan ötürü avmye gittik park konusunda çok iyi değilim ben sana bi hafta sonu göstereyim falan dedi. Yemekhaneye beraber gidiyoruz haberleşiyoruz falan playlist paylaşıyoruz beraber  iletişimimiz oluyor ancak centilmen birisi yanlış yorumlamak istemem

31 aralık 2024 16:37

5. Kaç yaşındasınız

31 aralık 2024 18:58

6. 26 yaşındayım o 25

31 aralık 2024 19:44

7. kötü bir friendzone ne düşünürsünüz ?

Kızlar selam. Ben unutamadığım toksik bi ilişkiden çıktım uzun zaman sonra da gerçekten ilk defa başka birine bi şeyler hissettim, inanın 2 sene sonra oluyor bu o yüzden benim için önemli :(

Beyfendi ile aynı iş yerinde çalışıyoruz ben bu iş yerine 3 ay önce başladım 1 yaşta büyüğüm kendisinden ancak baya büyük görünüyor ilk tanıştığımızda ben daha büyük olduğunu düşünmüştüm sonradan öğrendimki o büyük. O dönemlerde böyle bi düşüncem olmadığı için, ben senin ablanım he he falan yapıyordum. Neyse zaman geçti ve biz baya iyi anlaşıyoruz film müzik zevkimiz falan ortak sonra ben zamanla onunla vakit geçirmekten hoşlandığımı fark ettim çok uzun zaman sonra bu bir ilk çünkü o kadar kötü bi ilişkiden çıkmıştım ki hissizleşmiştim resmen.

Sadede geleyim bi arkadaşı ona kendi arkadaşını ayarlamış iyi anlaşırsınız falan diye buda gelmiş bana soruyor sence ilk mesajı nasıl atayım apla falan diye :/ ben kendimce öğüt verdim ancak o ara henüz hislerimde yoktu. Sonra bizim mesai durumları falan oldu daha çok zaman geçirmeye başladık benim durumlar ilerledi. Söylediğine göre kıza bi kaç hafta sonra yazmış bi kere görüşmüşler ara ara mesajlaşıyorlar ancak birbirimize vakit ayıramıyoruz olmayacak gibi dedi. Sizce ne yapmalıyım ? Ben ne kimseyi üzmek isterim ne de üzülmek çünkü çok üzüldüm ve üzgünüm uzun bir süredir ancak hoşlandım bayağı.

2 ocak 08:17