kötü dudak dolgusu örnekleri? ünlüler youtuberlar vs?

kendimi frenlemem gerekiyor süslüler gidip yaptıracağım yoksa kötü dudak dolgusu örnekleri konuşalım biraz influencer falan da olabilir

1. damla altun'un bıyık kısmına kaçmış dolgusu çok kötü duruyor maalesef.

25 mart 2021 15:00

2. süslü influencer ya da ünlülerin yaptırdığı işlemler yaptıkları iş biraz da show işi olduğu için tolere edilebiliyor. günlük hayatta aşırı tuhaf görünüyor o patlayacak gibi dudaklar. öğretmen bir arkadaşım var. her gördüğümde şok oluyorum.

25 mart 2021 15:01

3. berika ve damla altun +1 ezgi o kadar kötü değil bence... bi de çağla mı ne biri vardı aşırı beyaz tenli her yeri dövmeli onunki bayaaa kötüydü

25 mart 2021 15:05

4. düzgün bir yerde yaptırınca aslında kötü olma ihtimali gerçekten düşük. sadece yaptırdıktan sonra göz alışıp biraz daha biraz daha derken ipin ucu kaçıyor ve en iyi yer bile olsa müşteriyi kaybetmemek için "bu sana yakışmaz" demiyor. haliyle ortaya ruj sürerken paylayabilir efektli dudaklar çıkıyor kanımca.

25 mart 2021 15:08

5. Simge sağın

25 mart 2021 15:15

6. yoo eriliyor diye biliyorum.

25 mart 2021 15:18

7. Damla Altun'unki kadar kötüsünü görmedim

25 mart 2021 15:30

8. eylül öztürk. ön dişleri hafif uzun olduğu için dişleri alt dudağının orta kısmındaki dolguyu kaydırmış. hoş durmuyor maalesef.

25 mart 2021 15:42

9. Dudak dolgusu değilde şu bıyık kısmı ve dudak çevresine uygulanan birşey var hatta duyguda gördüm. Son reels videolarında makyaj öncesi öncesi bariz görünüyor. Hatta makyaj ile örtemiyır o garip şişikliği.

25 mart 2021 16:25

10. Görkem karman o dümdüz dudakları nasıl beğenip hala yaptırıyor anlamıyorum