yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    14 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    kötü geçen bir ilk buluşma sonrası?

    ortak arkadaş vasıtası ile tanıştırıldık. öncesinde yazıştık bir hafta kadar. dün ilk kez buluştuk ama bana göre iyi geçmedi. sohbet akmadı öncelikle ben bir şey sormasam hep bir sessizlik oluştu. bir şey sorduğunda da zaten daha önce sorduğu bir şeyi sordu. espri falan da yapamıyor. fiziksel olarak itici bir özelliği yok ama çekici bir özelliği de yok. zaten birine karşı bir şeyler hissetmiyorsam fiziksel olarak da çekici gelmiyor. hala yazışıyoruz ama havadan sudan muhabbet işte günaydın hava da bugün şöyle falan bir derinlik yok yani. böyle bir ilk buluşma sonrasında ikinci kez buluşmanın bir anlamı var mı? genç olsam bir daha şans vermem ama hem yaşlar 30+ hem de artık ortalık itten uğursuzdan geçilmiyor. bu arkadaş da gerçekten iyi birine benziyor sıkıcılığı hariç ve hevesli aslında. ilk buluşma böyle geçtikten sonra gelecekte bir şeyler hissetmem mümkün olur mu, siz olsanız ne yapardınız? bu tarz bir ilk buluşma sonrası ikinci buluşmada iyi ki bir şans vermişim diyen var mı? cevaplar için şimdiden teşekkürler süslüler.

    1. bir defa daha buluşun emin olmak için.

    31 temmuz 2023 10:24

    2. süslü bence de bir buluşmadan daha zarar gelmez. bazı insanlar, özellikle erkekler ilk buluşmada çok tutuk olabiliyor. hem ortak arkadaşınız varsa mutlaka sizin de sohbet edeceğiniz şeyler ve ortak noktalarınız vardır. 

    31 temmuz 2023 10:28

    3. ben de diğer süslülerle aynı fikirdeyim bir kez daha buluşmaktan zarar gelmez

    31 temmuz 2023 10:30


    4. bence de bir kere daha buluş. baktın bişeyler değişmiyor buluşmannın ortasında söyle.geçen de çok sessizdin konu bile açmıyodun şimdi de öylesin bi daha görüşmeyi düşünmüyorum diye

    31 temmuz 2023 10:31

    5. Süslüler tutuk değildi yanlış anlaşılmasın. Misal işi ile alakalı konuşuyor ama uzun uzun konuşuyor uzattıkça uzatıyor böyle resmen uykum geldi zor bastırdım esnememi. Zaten genel olarak iş konuştu. Ailesini soruyorum kaç kardeşi var annesi babası ne iş yapar falan anlatıyor ama sorduğum kadarını yani. işte ailesi ile ilişkisi nasıl birlikte neler yaparlar çocukluğu nasıl geçti falan konu asla bir yere gitmiyor ya da fikir oluşturabilecek bir şey çıkaramıyorum. bunları tek tek sormam gerekiyor sorunca da röportaj gibi hissediyorum. Ben başladığımda susmam misal elli bin tane şey gelir aklıma konuşmak için. Onunla mesajlaşırken akmadı öyle buluşurken akar dedim onda da akmadı. Bir kere daha emin olmak için buluşayım madem olmadı artık uzatmanın alemi yok. Sağ olun yorumlarınız için.

    31 temmuz 2023 10:51

    6. A8 başka biri böyle bir soru sorsa inan senin yazdığın gibi cevap verirdim ama niye kendimi zorluyorum bu kadar bilmiyorum. Ben de arkadaş olarak bir dakika bile ayırmıyorum sarmayan kimseye ama hani şimdiye kadar benim beğendiğim kimse beni beğenmedi ve bu da karşıma çıkan için belki oluru var diye şartları zorlama gereği hissettiriyor olabilir. Şimdiye kadar hep kariyerime odaklandım hani maddi olarak bir kriterim olmadı şöyle olsun böyle olsun diye. Sadece muhabbeti sarsın işi gücü benimkine denk olsun falan yani.

    31 temmuz 2023 11:05

    7. A5 & A6 asafafafa süslüler o sormayınca soruverdim ne bileyim yani belki ordan konuşacak bir şey çıkar diye. Çünkü kitap film güncel konular falan açmaya çalıştım devam edemedi ben de en temel konulardan yürüyeyim dedim. Sosyal medya da kullanmıyor.

    31 temmuz 2023 11:08


    8. Ailesini sormam konusunda haklısın süslü ama anladın sen de neden sorduğumu sanırım :( hani konu konuyu açar gibi düşündüm uzun uzadıya anlatması değildi amacım ben de uzun uzun anlatmadım zaten. panik yaptım galiba sessizlik olunca gerildiğim için hata yaptım. O iş konuştu ben de mecburen iş konuştum. Sosyal medya kullanmıyor deme sebebim de gene belki oradan bir konu açılır diye hani gündem falan. Niye illa ben konu açmak zorundayım o niye bunu akıl edemedi onu da bilmiyorum. Heyecanına vermek çok zorlama geliyor şu an.

    31 temmuz 2023 13:01

    9. birbirinizi tanımaya çıkmışsınız işinden bahsetmiş çok sıkıcı. Tabii çocukluğuna girmek istemen fazla olmuş sende de. Oturup ailenizden havadan sudan bahsedecektiniz. Bende yalnızım 30a yakınım ama kestirip atardım bu noktadan sonra lol

    31 temmuz 2023 13:02

    10. yavşak gibi ay saçların ne güzel çok güzel kokuyorsun cidden çok güzel hatunsun diyip sırıtıp elini tutsa öpse bir kaç espri yapıp gülse 2. buluşmada da bir güzel sikse işte ideal erkek bu di mi süslü? skfhjks

    31 temmuz 2023 13:55