kötü gelin miyim gıcık olmakta haklı mıyım ?

pazar günü eşimin annesi bizi yemeğe çağırdı. eşimle de bir gün öncesinden konuştular. şu yemeği yapıcam gelin dedi. bayağıdır da gitmiyorduk gidelim dedim. pilavı ben beceremem siz yapın demiş, tamam dedim ben yaptım. tam çıkıcaz yemek saati geldi, eşim dedi ki yemeği pişirmek için de bizi bekliyormuş çünkü beceremezmiş tek başına. sinir oldum ya. tek yapacağı şey soslayıp fırına atmak ve geç pişiyor o yemek biliyorum. acıkmıştım da, iyice sinirim bozuldu o yüzden. her zaman aynı şeyi yapıyor, beceremiyorum diye başkaları onun adına bir şeyler yapsın istiyor. beceremiyorsan yapma yani ben evimde yapar yerim. veya baştan gelin birlikte yapıp yiyelim de biz de ona göre bir saatte gelelim değil mi?

1. Sorumluluğunu başkasına atmayı çok seven bi kadın o yüzden 'beceremiyorum' diye rol yaptığını düşünüyorum. Ev süpürmeyi bile 'beceremiyor'. Çünkü süpürgenin nasıl çalıştığını bilmiyormuş. Tek bir tane tuşu var fişe takıp ona basıyorsun. İşine gelmeyen şeyleri beceremiyor.

24 şubat 19:33

2. Haklısın ss de bu neyi değiştirir ki?

24 şubat 19:34

3. haklisin

24 şubat 19:38

4. Haklısın.beceremiyorsa bizi niye çağırıyor diye gitmezdim ben olsam fjfj

24 şubat 19:38

5. Ay ben de hiç beceremiyorum ya, bilmiyorum o yemeği. Siz yapın yoksa aç kalırız gibi şeyler söyle bence. Gıcık olmakta haklısın bu arada

24 şubat 19:39

6. Eşime dedim ki oo biz gidip bir de yemek mi yapicaz iki saat, acıktım ben zaten. Ben yaptimdaha önce iki saat pismiyor o vs. Biraz tripli söyledim. Telefonda tarif etmiş, annesi de biz gitmeden pişmeye koymuş. E demek ki beceriyormuşsun!

24 şubat 19:42

7. Ee bu kadın bu yasa nasıl gelmiş? Cocugunu nasıl büyütmüş?

24 şubat 19:44

8. Süslü aslında yemek yapabiliyor gayet. Ama eşim seviyor diye makarna, markette satılan paketli mantılardan, patates kızartması ve arada da hamur işi şeyler yapmış. Cidden böyle büyütmüş. Eşimin damak tadı hiç gelişmiş değil. Bazı sebzelerin tadını bile ben öğrettim. Bir yemeğin bozulmus olduğunu bile anlamaz. Ona göre her şeyin tadı aynı. Kerevizle patates falan aynı şeyler mesela.

24 şubat 20:11

9. Eşim etli güveç yapabildiği ve et yemeyi sevdiği için ailesinin gözünde gurme. Aynen öyle biliyor musun süslü sevmediği bir şey olduğunda ben makarna yerim diyip yoğurtlu, üstüne hemen bi salçalı soslu makarna yapar ashdk. Ona göre üstüne yoğurt ve salçalı sos dökülen her şey gurme bir lezzet

24 şubat 20:26

10. Ashsjs güzel ananın evinde var mıydı kullanılabilir. Nasıl aynı süslü ya, bence aynı degil. kerevizin zaten baskın bi aroması var. elmanın kendine özgü bi aroması var, patates bambaşka bir şey

24 şubat 20:36