kötü ya da iyi makyaj yaptığını düşündüğünüz youtuberlar?

hem kendimizce eleştiri (gizlinot: nolur seviyeli olandan...) olsun, sadece tü kaka diyip geçmeyelim, nedenlerini de söyleyelim diye açtım soruyu. hem de göz makyajı konusunda yeni iyi isimler takiplememize yardımcı olacağını düşündüm. açıkçası ben biraz boşluktayım. çoğu makyaj kanalının iyi makyaj yaptığını görmedim. merve kutlu(gizlinot: kimse başlığında bahsetmemiş fakat bence çok kötü makyaj yapıyor. farları karıştırışı, bulamaç yapması vs.), büşra yılmaz (gizlinot: kendisini ve ürün yorumlarını severim o yüzden takipliyorum) gibi isimleri beğenmiyorum makyaj konusunda. merve özkaynak'ın iyi makyaj yaptığını düşünmediğim gibi rezaleeet fiyaskoo da diyemiyorum. ama sözlükte baya nefret alıyor, belki de ben anlayamamışımdır. duygu özaslan'ı da samimi olarak bazen beğeniyorum, bazen beğenmiyorum. makyajlarını zevkle izlediğim bir alp kavasoğlu var sanırım. sizin fikirleriniz neler?

1. Kesinlikle görkem karman. Ufacık gözlerinin içine kalem çekip zeytin çekirdeğind döndürüyor.

29 aralık 2018 19:42

2. Duygu: güzel bir kız ama makyaj yapamıyor. Bence artık hevesi yok. Yaptıkları yüzünde kötü durmuyor ama yine de renk uyumları vs konusunda pek tatmin edici değil. Alelacele bir şeyler yapıp bitti diyor.

Görkem: yapamıyor :(

Sebi: yüzünü nasıl daha güzel gösterebileceğini iyi biliyor ama zaman zaman değişik şeyler deneyeyim diye heves ediyor onlar pek yakışmıyor işte. Yine de kendisinden çok şey öğrendim.

Şeyda erdoğan: yüzünü çok beğeniyorum çok pürüzsüz. Ne sürse güzel duruyor bu yüzden ten makyajında iyi mi değil mi bilmiyorum. Göz makyajında baya iyi ama. Dudakta ise çok dışardan çerçeveliyor ve pek uyumlu rujlar seçemiyor.

Büşra yılmaz: herkes kadar makyaj yapabiliyor, ekstra bi teknik bi beceri göremedim. Arada bakarım kanalına, tek marka makyajlarını izlemesi zevkli ama ondan görüp yapacağım bir makyaj yok.

Damla altun: yüzünü güzelleştirmeyi biliyor. Gördüğüm en iyi maskara süren youtuber. Göz makyajını beğeniyorum. Şeyda için yorumlarım damla için de geçerli özetle.

Ceren ceylan: :((((

29 aralık 2018 19:43

3. 1. Süslüm niyans konusunda katılıyorum ama ürün yorumları eleştirinize katılmıyorum ben çok iyi olduğunu düşünüyorum en azından far paletlerinde her açıdan bildi alabilidigim için takiplemeye devam ediyorum. Ondan daha detaylı anlatan birisini keşfetmedim henüz. İngilizce bilgim orta, yabancı kanalları da aşağı yukarı anlasam da detaylı konuştuklarında bilmediğim kelimeler yüzünden izleyemiyorum. Niyansa makyajı yüzünden Kızmıyorum da çünkü makyaj yapabildiği (gizlinot: En azından iyi yapabildiği) gibi bir iddiası yok hatta kendisini haklı olarak gömüyor. Sadece makyaj yapamadığının farkında olduğu halde iş makyajı türevleri videolarına gıcık oluyorum.

Cansu akın konusunda da size katılıyorum

29 aralık 2018 19:44

4. (yazar: Uykusuz belki makyajsiz asla) ben görkem'i tamamen unutmuşum doğrusu Jsjskanaoajx. Uzun zamandır yok ortalıkta allık sürüşüne sinir krizi geçirdiğim için fazla takiplemiyordum kendilerini. Göz makyajını pek anımsayamıyorum.

29 aralık 2018 19:46

5. 3. Süslü Ben duygu'yu son zamanlarda takiplemiyorum, eski makyajları bazen fena değil bazense kötü oluyordu. Akışıma arada düşüyor, eski makyajlarına göre daha iyi olduğunu söylemek mümkün değil.

Ben açıkcası sebi'yi de uzun zamandır boş içerikten dolayı takiplemeyi bıraktım. Ama eski makyajlarını da çok sevdiğimi hatırlamıyorum, tarzı hoşuma gitse de aşırı abartılı yapıyordu sanki

Damla ve şeyda'ya nadiren denk geliyordum hiç dikkatimi çekmediler neden bilmiyorum. Alp'in videosunda gördüğüm zaman şeyda'yı beğenmiştim. Onlara bakacağım kesinlikle.

Alev karslı hakkında ne düşünüyorsunuz? Kanalı var mı bilmiyorum ama kendisine olmasa da başkalarına yaptığı makyajlar çok hoşuma gidiyor.

29 aralık 2018 19:52

6. Duygu eskiden daha iyi makyaj yapıyordu, şu sıralar hep aynı makyajı yapıyor. Yeteneği oldukça körelmiş gibi.

Şeyda erdoğan iyi makyaj yapıyor ama günlük kullanmak için fazla gibi duruyor.

Gökçe yıldırım bence fikir olarak iyi uygulama olarak o kadar iyi değil ama totalde yine iyi denebilir bir seviyede makyaj yapıyor.

Büşra yılmaz baya kötü ama izlemesi keyifli, samimi bir kız.

Ece dinç'i izliyorum nadiren, o da fx makyajlarda iyi ama günlük makyajda yıllardır aynı.

29 aralık 2018 19:56

7. Alev karslının instagramına girdim ve fotoğrafların yarısı siyah göz kalemiyle çerçevelenmiş göze turuncu/somon far, üstüne parlatıcı geçilmiş nude dudak. Kendine de başkalarına da hep aynı makyaj nerdeyse. Makyaj artisti olmak böyle bi şey mi ya ahahahaha vizyonsuzluk bence

29 aralık 2018 19:58

8. Kızlar burda konuşulduğunu hiç görmedim ama mary phillips'i takip eden var mı? Kendisi hadid bacılarının ve kendall'ın makyajını yapıyor. Youtubeda yok ama instagramda nispeten detaylı fotoğraflar paylaşıyor.

29 aralık 2018 20:02

9. Peki yağmur vardar hakkında ne düşünüyorsunu?

29 aralık 2018 20:04

10. Gökçe'nin hafif makyajlarını tekniki açıdan herhangi bir performansı olmasa da kendine yakıştığı için seviyorum. Makyajı abartınca şeyma subaşına benziyor.

29 aralık 2018 20:13