küçük çiftlik parkta daha önce konsere giden süslülere sorum?

bu sahne önü alanla, normal alan çok farkediyor mu görüntü veya konfor olarak? tüm düzen ayaktaymış. çok sevdiğim bir grup, en son 2016da gitmiştim konserlerine. güzel bir şekilde dinlemek istiyorum.  ben öyle çok sıkış, tepiş sevmiyorum. sandalyeleri atar takılırız diye düşündük. düzen ayaktayken bunu yapabilir miyim kendi sandalyemizle veya minderimizle? çok kalabalık olmayacak bir grubun konserine gideceğiz de temmuzda. bilgili olanlardan yardım bekliyorum :’)

1. süslü ben en son 2017'de gitmiştim, değişti mi bilemem ama pek sandalye atmalık bir ortam yoktu. daha doğrusu girerken güvenlik araması oluyor, sandalye sokarlar mı bilemedim. eğer sokuyorlarsa en arkalar sakin olur, o şekilde uzaktan dinleyebilirsiniz ya da sokmuyorlarsa yere oturup. sahne önü, kaçta giderseniz gidin ön sıralarda olacağınız için fark ediyor. normal alanda en arkada olmayacaksanız daha sıkışık bir alandan izlemeniz gerekiyor.

3 şubat 2023 21:08

2. Sandalye almazlar, sahne önü ile normal çok fark etmez ama ortam cidden kalabalik oluyor özellikle bira vb almak çok zor , aşırı sıra oluyor maalesef. En arkalarda daha sakin durabilirsiniz

4 şubat 2023 11:36

3. Süslüler peki sahne görüntüsü ve ses olarak en arkadan izlemek çok fark ettiriyor mu? Alana baktığım kadarıyla sahne yüksekte kalıyor zaten. Her yerden görünür diye düşünmüştüm. Bir de çok kalabalık olacak bir grup değil, önceki konserlerine de gittim daha küçük bir alandaydı (kapalı) ve çok insan yoktu. Türkiye'de çok dinleyeni yok sanırım.

4 şubat 2023 11:51

4. Sahne önü de çok sıkışık oluyor mu?

4 şubat 2023 11:52

5. süslü eğer çok kalabalık olmazsa sahne önünün arkaları rahat olur ama oraya oturursanız hiçbir şey göremezsiniz bence. rahat derken bomboş alan olmaz, zaten o kadar geniş değil ama illa en ön sıralarda izleyeceğim demiyorsanız sıkış tepiş de olmaz. ama oturunca göremezsiniz önünüzdekiler yakında olur çünkü.

normal alanda en arkalarda yere oturarak görebilirsiniz ancak. bence grubun türüne göre değişir fark edip etmeyeceği. ben çok arkada izlemekten keyif almıyorum. sahne önünde müziğin içine daha çok girebiliyorum. heavy metal gruplar için düşünüyorum bunu. yani oturup sakince dinleyeceğiniz, deli gibi eşlik etmek yerine fonda çalmasından keyif alacağınız bir atmosfer istiyorsanız normal taraftaki sakin yerlerde oturabilirsiniz de. ses olarak da sahneye yakınlaştıkça daha eğlenceli oluyor bence.

eğer normal alanda oturmak yerine insanlarla daha iç içe olmayı göze alırsanız, seyirciler çok kalabalık değilse yine çok uzakta olmazsınız. o zaman çok aşırı fark etmeyebilir sahne önü ve normal alan. normal alanda seyircilerin arasındayken sahne tamamen görünmüyor ama her seferinde %70 falan gösterecek bir açı buldum şu ana kadar.

4 şubat 2023 14:46

6. Çok teşekkür ederim a1. Bilgiler çoook yardımcı oldu bize. :)

4 şubat 2023 19:36

7. rica ederim süslü, iyi eğlenceler <3