* yazar dedikodusu değil, çünkü artık öyle bir yazar yok bu sözlükte.
17 ocak 2021 19:52
A1 ben küfür eden erkekleri çok itici buluyorum şahsen ama kızlar konusunda kararsızım, o yüzden sordum. Ayrımcılık yapıyorum evet :( ama yakın kız arkadaşlarımdan böyle olanlar var ve o yüzden itici buluyorum diyemiyorum.
17 ocak 2021 19:55
Cinsiyet, tür ayırmadan hiçbir insana yakıştıramıyorum. Ben de direkt " evlerden ırak" izlenimi oluşturuyor. Küfür etkisi yaratan cümleler varken ağzını bozan insanları eğitim seviyesi düşük olarak görüyorum. Okuduğu okuldan bağımsız olarak kendini iyi ifade edemeyen insanlar olarak görüyorum.Küfür insanı Candice swanepoel veya Henry cavill bile olsa Recep İvedik gibi birşeye dönüştürüyor bence.
17 ocak 2021 19:58
Her cümlenin sonuna küfür ekleyen insanları itici buluyorum.ben de küfür ediyorum hatta hayat mottom s.kerler beni bayağı rahatlatıyor.
17 ocak 2021 20:01
Kufur etmek guzel bir sey degil tabii ki ama bazen sinir bozucu bi haber, adaletsiz olaylar ya da cok sinirlendigim bi durum karsisinda seri kufur ediyorum :( rahatlatiyo ama yani hos bi davranis olmadigini da biliyorum cksnsksk
17 ocak 2021 20:02
Haklısınız süslüler benim ayrım yapmam da hiç hoş olmamış. Arada sırada herkesin ağzından kaçar ama insanın her sinir anında bu sözcüklere eğilimi varsa itici olmuyor.
Sözlükte bile bazen sorulara küfürle cevap verenleri görüyorum ve bilemiyorum :// anonim diye daha rahatlar ama hoş değil işte.
Babyletta kim süslü? Sözlükteki yazarların çoğunu tanımıyorum.
17 ocak 2021 20:03
Küfür etmek hayatta en sevdiğim 2 şey. 1. Si sigara. Aa ben gibi diye düşünüyorum ben
17 ocak 2021 20:10
Ben de kadın erkek demeden sürekli küfür edenleri itici bulurum da küfreden birine kültürsüz demek hiç doğru olmaz çünkü böyle ağzının bozuk olduğu bilinen onca edebiyatçı, yönetmen vs sanatçı, entelektüel insan var kaldı ki argo zaten dilin içindedir. Argo sözlükleri bile vardır.
17 ocak 2021 20:46
uf hiçbi şey düşünmüyorum birisine karşı etmiyosa banane etsin kadın erkek aşırı olunca ve bile bile küfür edilince kötü ama dozunda olunca iki cinse de yakışıyo küfür etmeden derdimi anlatırım hatta küfür etmeden küfür bile edebilirim gayette dile adapte olabilen bi şey küfür
17 ocak 2021 23:52
bu konuda cinsiyetçilik yapanların da ağzına sıçim